2 éve próbáljuk összehozni a babát, sikertelen. Már kezdek kétségbe esni. Egyik orvos ezt mond a másik azt, de nem kapok konkrét választ. Jelenleg gyógyszert szedek mely segít rendbehozni a nyálkahártya elváltozásait. Mért nem tudok teherbe esni?
ÉN IS IGYVAGYOK. sajnos:(
nálam ugyan megtalálták a gondot mert magas a prolaktin szint. de konkrét választ nemadnak csak annyit hogy ha ez rendbeáll reméljük nemderül ki nagyobb baj. és én is a méhnyálkahártyára szedek valami bogyot. én is kezdek már kétségbe esni,eddig birtam ahogy birtam de most már nemtom meddig birom. körülöttem egyre több kismama van,és mindeki aztkérdezi hogy mikor jön nektek is a baba?hát mit mondjaK AZTMONDOM HOGY MÉG NEMAKARUNK.
Ki kellene próbálnotok ezt:
Agnus castus D4 (barátcserje)
[4]
2.760,00 Ft
Agnus castus D4 (barátcserje)
80 tabletta
250 mg barátcserje kivonat tablettánként
A barátcserje bogyójából nyerik a hatóanyagokat, amelyek egyébként vízben nem oldódnak, így a barátcserje fogyasztása tea formájában nem ajánlott. Itt tabletta formát kaphatsz.
A barátcserje alkalmas a ciklus hosszának regulárására, ha túl hosszú a ciklusod, akkor megrövidíti, ha túl rövid, akkor megnyújtja. A ciklus elsö felében a peteérést javítja, a második felében pedig a sárgatest müködését. Így az egész ciklusban lehet szedni.
Egy másik jótékony hatása, hogy az itt kínált koncentrációban csökkenti a prolaktin szintet és ezzel is hozzásegít a régen elmaradt tüszörepedéshez.
Alkalmazása: napi 1 tablettát olvassz el a nyelved alatt, így 2,5 hónapra elég
Sikeres terhesgörbéket a barátcserjével kapcsolatban itt találsz: [link]
Homeopátiás, semmi bajotok nem lesz tőle, ha mégsem jó.
Sajna mi is 19 hónapja próbálkozunk sikertelenül.
Nekem majdnem mindenki azt mondta, hogy a nagyon akarás nagy baj. Ugyanis ami minden hónapban lejátszódik a testben, peteérés stb..., azért az agyalapi mirigy nagy részben felelős. Tehát az ilyen pároknál nagy százalékban (nálunk is) az áll a háttérben, hogy minden hónapban rágörcsölünk, hogy talán most.
Sok sikert mindenkinek! :)
hát, az orvosokkal nem könnyű. ha rajtuk múlna...
mi végül is másfél év után (viszonylag hamar) úgy döntöttünk, hogy örökbe fogadunk. ez a döntés örömet és megnyugvást hozott. nem gondoltatok még rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!