2 éve próbáljuk összehozni a babát, sikertelen. Már kezdek kétségbe esni. Egyik orvos ezt mond a másik azt, de nem kapok konkrét választ. Jelenleg gyógyszert szedek mely segít rendbehozni a nyálkahártya elváltozásait. Mért nem tudok teherbe esni?
sziasztok
Mi egy éve próbáljuk összehozzni a tesót, sajnos eddig sikertelenül:((((( Nagyon megvisel, hogy nem jött össze. De tudjuk jönni fog, amikor nem is számítunk majd rá:)
Szia!Tudom mit érzel.17 hónapnál tartunk.Bár kivizsgáláson még nem voltam.A páromnak van két gyereke.Valószínű velem van a baj.Havim rendszeres,peteérésem van a ciklusom 20.napján.
Túlságosan akarom.Pedig 2 helyen dolgozom,lekötöm magam.De mégis mindig a baba jár a gondolataimban.Nem könnyű!!!Én sem tudom mitévő legyek.Próbáljunk meg nem rágörcsölni!Mit szólsz hozzá?
Ne ess kétségbe,mert minél görcsösebb vagy annál rosszabb!
Eddig "gyűlöltem" minden pocakost,mert irigy voltam,hogy nekem nem sikerül.Bocs minden kismamának,nem őket bántom!
Most már mosolygok rájuk,nem nyelem a könnyeimet.Majd én is leszek pocakos,eljön az ideje.Próbálj meg Te is így gondolkozni,fel a fejjel!!!!Nic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!