Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki...

2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.

Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!

De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.

Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)

Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!

Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!

Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!

2011. jan. 26. 18:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/188 anonim ***** válasza:
100%

2011 a kismamák éve lesz! Kívánok minden leendő anyukának , hogy sikerüljön a legszebb ajándék ebben az évben! Harcra fel! :D Idén rekordot döntünk :P Lehet valamelyik itteni kismama és babája benne lesz 2012 január elsejei tv adásban mint az év első babája :)

Sok erőt ,boldogságot és kitartást kívánok nektek!

2011. febr. 5. 17:08
 72/188 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom. Most 1 nap késéssel ugyan de megjött, bár a szokásos görcsök, pattik és egyéb tüntetek nélkül. De bízom benne, hogy a február az én hónapom lesz, mert úgy néz ki párom után franciába megy dolgozni s csak 6! hetente jönnek haza :( így ugye elég nehéz...
2011. febr. 5. 17:23
 73/188 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Mi is próbálkozunk már több mint fél éves és már nagyon akarjuk a picit. 2011 a MI évünk lesz!!! Hajrá csajok!!!! 22/L.
2011. febr. 5. 17:34
 74/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi is eldontottuk, hogy 2011-ben nekunk is babank lesz :)

Mi lassan 5 eve probalkozunk, sajnos sikertelen, de azota vervetel soran kiderult, hogy magas volt a prolaktinom.Azota gyogyszerrel kezeltek es helyreallt. Mi is varjuk a csodat, kivanom hogy mindenki babas legyen, aki szeretne, 2011-ben :)

Emese

2011. febr. 5. 18:42
 75/188 anonim ***** válasza:
29%
EN IS CSATLAKOZOM!!!EN IS TERHES LESZEK 2011-BEN!!!POZITIVAN ALLOK HOZZA!!JESSZUSOM MENNYIEN TERHESEK AKARUNK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HISZEN ANYUKANAK LENNI A VILAG LEGSZEBB DOLGA!!!VELETEK TARTOK!HAJRA MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 5. 18:50
 76/188 Atroposz ***** válasza:
Szeretnénk a párommal gyereket de sajnos tudom , hogy nekünk sok időbe fog telleni mert kamionsofőr és havonta két napot van itthon. Atroposz
2011. febr. 5. 20:13
 77/188 anonim ***** válasza:
100%
17:23-as vagyok. Atroposz teljesen átérzem a helyzeted, jelenleg Ausztriában dolgozik párom most elvileg pont hazajön pé-re. De utána mint írtam is lehet csak 6 hetente jön haza :( Bízom a februárban akkor házassági évfordulónkra meglephetném egy + teszttel (03.08.)
2011. febr. 5. 20:24
 78/188 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozom a kis csapathoz! Az idén teherbe esem, és egészséges kicsi magzatomat meg is fogom tudni tartani.

Egyébként holnapra nem várom, de már harmadik napja barna pöttyözök. :(

2011. febr. 5. 21:36
 79/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.Én is csatlakozom mi majdnem 7 éve probálkozunk és ahoz képest ez sok hogy a kislányunk a gyógyszer abbahagyása után 3. hónapra jött.Azóta semmi.Most volt az első inszemem,de nm baba lett hanem kettő sárgatest ciszta igy addig nem probálkozhatunk mik azok megvanna.Bizzunk benne hogy 2011 a mi évünk lesz.Mindenkinek zebracsíkos tesztet kívánok sok kitartással.

Andi.

2011. febr. 6. 09:58
 80/188 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom!!!!!!!!!!

majdnem 2 éve próbálkozunk....

2011. febr. 6. 11:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!