Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki...

2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés

Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.

Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!

De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.

Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)

Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!

Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!

Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!

2011. jan. 26. 18:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!Én is szeretnék csatlakozni!!Utálom az összes mensit(főleg azt amelyik ma jött meg)!!!2011-ben terhes leszek!!!Sőt,kívánom hogy mindenki aki szeretne babát,terhes legyen!!Bízzunk csajok!!

Julcsi

2011. febr. 6. 19:17
 92/188 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom! A kistesóra gyúrunk, nem volt egyszerű Ő sem...remélem , most hamarabb jön. Febr. 11-re nem várom! Remélem pozitív lesz a teszt! Sok sikert mindenkinek! L/30
2011. febr. 6. 21:01
 93/188 anonim ***** válasza:
100%
Szia rajta vagyunk férjemmel a baba projekten most 2.hónapja egy kisfiunk van de nagyon szeretnénk neki kistesót:)
2011. febr. 6. 21:20
 94/188 anonim ***** válasza:
100%
Mostanra nem várom február 10.-ére a mensest.Második babát szeretnénk egy kisfiunk van de ahhoz is 9hónap kellett mire összejőtt de ebben az évben mindenképpen szeretnék kisbabát:)
2011. febr. 6. 21:22
 95/188 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert mindenkinek! Kívánom, hogy teljesüljön mindenki álma, vágya!

Én majd a 2012-es "évjárathoz" csatlakoznék! :D

2011. febr. 6. 23:49
 96/188 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos tegnap jött meg :( Pedig minden hónapban már majd 2 éve reménykedem a férjemmel együtt. Egyszer 1 hónap kimaradt és már kezdtünk reménykedni, de sajnos nem jött még össze a kis lurkó. Mindannyiótoknak sok sikert! Legyen minél több igaz magyar gyermek!!!

Akvamarinka

2011. febr. 7. 00:43
 97/188 anonim ***** válasza:
100%
L/30 vagyok, aki febr. 11re nem várta. Nem bírtam tovább, és csináltam egy tezstet ma reggel. Halvány csíkos lett!! Csütin újra megpróbálom, remélem erős csíkocska lesz és jövő héten már láthatom Picurit!! Sok sikert lányok!!
2011. febr. 8. 14:25
 98/188 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. A kérdezővel mi történt? Az inszem. óta nem írt semmit. Jól vagy? Hányadik napod ezt az inszem.után? Szerintem te is tesztelhetsz nemsokára! Talán Valentin napon meglepheteted a párod!!!
2011. febr. 8. 14:28
 99/188 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek gratulálok, mióta próbálkoztatok? Meg van az első kismamánk! :)

21-ére nem várom, az inszem óta még csak 3 nap telt el, reménykedek nagyon, hogy sikerült! Bár igazából elvileg minden rendben van nálunk, egészségesek vagyunk az eddigi vizsgálatok alapján, így nem értem eddig miért nem sikerült és inszemmel miért lenne több esélyünk, de próbálok pozitívan hozzáállni.

Majd írok, hogy mi lett és írjatok ti is milyen fejlemények vannak!

Már alig várom, hogy feltölthessem nektek ide a tesztképeimet és az első ultrahangos képeket! :)

2011. febr. 8. 15:34
 100/188 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Rena vagyok! Elég sokat kell visszaolvasnom, sokan csatlakoztak ennek örülök!

Ki mikorra nem várja??Én elméletileg ma vagyok a 6 dpo-n, és 14 cn-en volt pé-m ebben a hónapban ittam málnalevél teát, diétázom és tornázom, ez utóbbi kettő az inzulinrezisztencia miatt kell!! A hőm szépen felkúszott remélem ott is marad. A luteálisom 13-14 napos!! A ferty is ide rakta pé-t csak a vizszintes vonalat rakta 36,2 köré!

[link]

2011. febr. 16. 09:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!