2011-BEN TEHERBE ESEK! Ki tart velem?
Volt már egy hasonló kérdés, csak ott az volt, hogy 2011-ben szülni fogunk.
Nos én megelégszek azzal ha már eljön hozzánk a picike és a hasamban lesz. Várok mindenkit, akik már hónapok, évek óta próbálkoznak és bíznak benne, hogy ez az ő évük lesz!
De várom azokat is, akik csak év közepére, vagy végére tervezik a fogantatást.
Bízzunk benne hogy karácsonyra legkésőbb a fa alá vagy egy két csíkos teszt, vagy egy uh kép, vagy egy 4d-s felvétel kerül, esetleg maga a baba? :)
Biztassuk egymást, hogy igenis sikerülhet!
Mindenki élménybeszámolója, véleménye érdekel, itt megoszthatjuk végre egymással a tapasztalatainkat és lelket önthetünk egymásba, amikor nagyon a padlón vagyunk!
Kitartás! 2011-BEN TEHERBE ESÜNK!
Szia!
A kérdésre nem tudom a választ, nálam sosem volt társbérlet a pocakban, most is egyedül lakik a babám és fiam is egyedül lakott bent.
A doki mit mond?
Volt már szívhang?
Gratulálok a babókhoz!:)
Írj!!!
Szívhang még nem volt, majd talán egy hét múlva.
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy a 3. baba, ahol még nincs szikhólyag nagyon közel van a méhszájhoz, így nem tudom mi lesz vele. 1 hét és talán kiderül.
Azta!!! Két baba!!! Ezt így kell csinálni! :-) Gratulálok! Én sem tudom hogy mit kell csinálni a harmadikkal, de bízzunk benne hogy felszívódik és két pici dobogó szívecskét fogsz látni 1 hét múlva! Ne agyalj feleslegesen rajta, most duplán/triplán vigyázni kell magadra és ezt a stresszre is értem.
J.
Kedves Kérdező, őszintén gratulálok Neked és Minden Kismaminak is, akinek már összejött :) Remélem lassan én is csatlakozhatok Hozzátok. Nekem ugyan nem inszemem van, hanem csak stimulált clostis hónap, de reménykedek :)
Kérdező, szerintem a 3. babád fel fog szívódni, ő nem is baba még, ne aggódj, a másik 2 csodaszép lesz! Pihenj sokat és ne stresszelj! ++++++
6 hetesek vagyunk, a picik ketten maradtak, 3 milisek és már dobog a szivük :) Legközelebb a 13. héten kellene mennem uh-ra, de nem fogom kibírni addig :)
Veletek mi van?
Nagyon örülök a kis "lurkóknak" vigyázz magatokra!
Lányok hol vagytok valakiről valami infó??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!