Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2025 baba projekt? Ki hol tart?

2025 baba projekt? Ki hol tart?

Figyelt kérdés
Hol tartotok az úton? Épp próbálkoztok, vagy már várjátok a nem várt napját? Esetleg számoljátok a DPO-kat? Szívesen olvasnám, hogy alakul nálatok ez az izgalmas időszak! Bárhol is tartotok, szorítok mindenkinek!

jan. 11. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek! Ezek szép tesztek. Drukkolok hogy minden rendben legyen :)
febr. 7. 08:25
 72/85 anonim ***** válasza:

Volt valaki közületek meddőségi szakrendelésen? Miket kell vinnem vagy milyen egy ilyen vizsgálat?

Gondoltam elmegyek, keddre már kaptam is időpontot.

Endokrinológusnak tanul a doktornő idén indult ez a szakrendelés nálunk.

Inzulinrezisztenciam van, októberben derült ki. Baba meg még mindig nem jön..

febr. 16. 19:56
 73/85 anonim ***** válasza:
Ha kedden mész akkor már mindegy, de én mikor készültem ilyesmire úgy akartam menni hogy egy 3.ik meg egy 21. napi vérvétel eredményt tuti viszek. A synlabnak vannak jó ilyen babatervezős vérvétel csomagjai azokat nézegettem. Mert ilyesmire úgyis elküldik az embert ha kivizsgálásba kezd.
febr. 17. 05:13
 74/85 anonim ***** válasza:
100%

#72-es én voltam.

Az első alkalommal férjemmel mentem. Kb 2 percet voltunk bent, megkaptuk a beutalókat a vizsgálatokra. Nekem kellett 3.napi vérkép plusz nagyon sok hormont, és egyebeket néztek, emlő uh, hasi uh, nődokinál meg cytológia, chlamydia, gonorrhoea szűrés (itt kettő fizetős volt kb 10 ezer Ft). Férjemnek meg spermavizsgálat és neki is vérvétel (de nem a sima nagylabor). Ezeket a leleteket kell majd visszavinni.

febr. 17. 09:43
 75/85 anonim ***** válasza:

#72 vagyok.

Köszönöm. Nyáron voltam utoljára akkor kérték a hormont de a nőgyógyász nem foglalkozott vele ... Pedig kortizol is 400 fölött volt, tsh 3 fölött. Csak az ir foglalkoztak, de azzal a házi orvos diétát javasolt és ennyi pedig homa szerint romlott.

De most ha felírja, jövő héten már tudok is menni mert vasárnapra várom a nem vártat de gondolom most se sikerült.

Van már 2 egészséges gyerekünk, nem tudom férjemet kell e valamerre kuldjem.. vagy csak nálam lehet ezeket miatt gond.

febr. 17. 13:00
 76/85 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjemnél van a gond sajnos :/
febr. 17. 13:23
 77/85 anonim ***** válasza:
72 voltam, nálam pedig a két császár miatti hegen van 2 db niche, elküldtek meddőségi centrumba kivizsgálni és lehet műteni is kell .. 🫤 ovuláció hormonok rendben, inzulinrezisztencia se befolyásolhatja ennyire a doktornő szerint inkább a heg a ludas 😞
febr. 18. 16:43
 78/85 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy sikerüljön. ☺️
febr. 19. 11:36
 79/85 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nektek orvosolható a probléma ?
febr. 19. 18:19
 80/85 anonim ***** válasza:
Még nem jutottunk vissza az orvoshoz, most vitaminokkal és helyes életmóddal próbálkozunk javítani.
febr. 20. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!