Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2025 baba projekt? Ki hol tart?

2025 baba projekt? Ki hol tart?

Figyelt kérdés
Hol tartotok az úton? Épp próbálkoztok, vagy már várjátok a nem várt napját? Esetleg számoljátok a DPO-kat? Szívesen olvasnám, hogy alakul nálatok ez az izgalmas időszak! Bárhol is tartotok, szorítok mindenkinek!

jan. 11. 18:44
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak tét nélkül nem várom a nem vártat, mert bő 4 honapja szültem és még nem jött meg. Őszintén, nem is hiányzik 🤣 További terhesség nincs a pakliban 2025-re. Valószínűleg később se.

Sok sikert nektek!🤞

jan. 11. 21:11
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapja próbálkozunk, most tartok a ciklus 21.napján. Izgulok mit hoz a ciklus vége, remélem pozitív tesztet.
jan. 11. 22:00
 13/51 anonim ***** válasza:
24%
Az év 11. napján feltenni ezt a kérdést XD
jan. 11. 22:03
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Áh. Nekem való kérdés ez :D

Próbálkozunk már egy ideje...de most jelnek vettem hogy épp jan.1-re esett az ovu napja :D pár nap és kiderül hogy szerencsét hozott e.

Napok óta "máshogy" vagyok. Kettő fiam van.. igazából nem emlékszem hogy náluk volt e előjel..remélem hogy most ez az :D

jan. 11. 23:08
 15/51 Csingilingg88 ***** válasza:
100%
15 hetes vagyok jelenleg💕
jan. 12. 07:58
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Novemberben egy korábbi 1 évig húzódó betegségem után zöld utat adott a doki. Decemberben már pozitív a teszt.

Cca. 8 hetes vagyok. Már van szívhang, de a progeszteron pótlás mellett is vérezgetem. Majd kiderül. Nem aggódom, úgy gondolom minden rendben lesz. Viszont a terhességi rosszullétek nagyon megviselnek. Hétvégén napi 18 órát fekszem mikor mi miatt.

jan. 12. 08:09
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, nem volt túl izgalmas az a kör tesztelésem, mert előző 2 hónapban 10. dpon extra halvány, de jól látható lett a tesztem, és semelyik nem jelentett babát, de valószínűleg nem is volt kémiai, csak mostanában sok korai teszt lesz ok nélkül halvány. Úgyhogy elhatároztam, hogy kibírom 14. dpo-ig. Végül nem bírtam ki, de 12. dpo délután tök erős lett a tesztem, nem volt kérdés, hogy pozitív - e. :) Tünetem az égvilágon semmi nem volt, de 4+0 cudarul hányni kezdtem, ami tart azóta is Vombee mellett is. 12. héten azt mondták, hogy kb biztosra mondják a kisfiút, mert nem volt túl szégyenlős, egy 3 éves kislány és egy 1,5 éves kisfiú fogja itthon várni. :)
jan. 12. 10:18
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekünk ez az 5. probalkozos honapunk a tesóval. Fiam 14 honap után sikerült, sajnos pcos-es vagyok így sok idő volt :(

Most ujra kezdtem a ch diétát+mèhpempő+pcos tea. Reménykedünk 😊.

jan. 12. 12:25
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ti is próbálkoztok? :)

7#

jan. 12. 12:47
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
2024 júliusban kezdtük el a projektet, augusztusban volt egy kémiaim. Jelenleg 12 hetes vagyok :) november 1-jén volt pozitív az ovu tesztem, akkor fogant a pici, előtte nem használtam ovu tesztet, de addig minden ciklusban a bal petefészekből indult a tüsző, majd mikor jobbról indult akkor sikerült, az orvos jelezte is, hogy jobbról indult. Jövő hét pénteken derül ki, hogy fiú vagy lány. A szülés várható dátuma 2025.07.25. Eddig mindhárom uh-n megfelelt a pici mérete a korának. X-epil koraival lett a 12 dpo-n pozitív a tesztem 😊
jan. 12. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!