Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2025 baba projekt? Ki hol tart?

2025 baba projekt? Ki hol tart?

Figyelt kérdés
Hol tartotok az úton? Épp próbálkoztok, vagy már várjátok a nem várt napját? Esetleg számoljátok a DPO-kat? Szívesen olvasnám, hogy alakul nálatok ez az izgalmas időszak! Bárhol is tartotok, szorítok mindenkinek!

jan. 11. 18:44
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
62%

A kérdező helyett is ide írom, hogy aki nem tud a kérdésre érdemben válaszolni az görgessen tovább.

Sok sikert a próbálkozáshoz mindenkinek. !

jan. 11. 18:58
 2/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem gondoltam, hogy ebben a témában is jellemző a trollkodás... de van akinek ez a boldogság az életében. Remélem sokunknak valami egészen más lesz a boldogság forrása! 👶
jan. 11. 19:10
 3/48 anonim ***** válasza:
100%

Én már 18 hetes vagyok, várom, hogy abbamaradjon a rosszullét, és kezdjem érezni a picit rugdosni. 12 hónap próbálkozás után jött össze, alig akartam elhinni, de azóta sajnos borzasztó nagy szívás. 😅 Várom már a jó részét.

Sok sikert és kitartást a még próbálkozóknak! 😊

jan. 11. 19:41
 4/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi október óta próbálkozunk. Jelenleg késik 9 napja de minden teszt negatív így nem tudom mi lehet. Hétfőn megyek az orvosomhoz.

jan. 11. 19:54
 5/48 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni!! Nagyon nagy gratula!! Azt már tudjátok, hogy kislány vagy kisfiú? Esetleg ha emlékszel a tesztelős időszakra, azt elmesélnéd nekünk?
jan. 11. 20:09
 6/48 A kérdező kommentje:
#4 nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi állhat a háttérben! Ha gondolod írd meg nekünk! Hátha mégis baba van a dologban. Olvastam egyszer még az is lehet, hogy itt gyakorin de nem emlékszem pontosan, de a lányzónak semilyen teszt nem mutatta ki a terhességet sokáig. Hátha ez a ritkaság történik Veled is! Drukkolok nagyon!
jan. 11. 20:14
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2025-ben kezdtük a próbálkozást :)
jan. 11. 20:26
 8/48 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok! Most hol jártok?
jan. 11. 20:28
 9/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi augusztus óta próbálkozunk, akkor az első alkalomra össze is jött a fogantatás, pozitívat teszteltem, de a késés 3. napján elkezdtem vérezni, megjött.

Utána 2 sikertelen ciklus, majd novemberben ismét pozitívak lettek a teszteim. Sajnos az a terhesség is megszakadt az 5. héten.

Azóta megint eltelt két ciklus és pont ma jött meg. Úgyhogy most veszettül várom, a ciklus 10. napját hogy kezdhessem az lh- tesztelést megint.

jan. 11. 20:43
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

Ma vagyok a 24. ciklusnapon. Pénteken tervezek tesztelni, ha addig nem jön meg.

7#

jan. 11. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!