2025 baba projekt? Ki hol tart?
A kérdező helyett is ide írom, hogy aki nem tud a kérdésre érdemben válaszolni az görgessen tovább.
Sok sikert a próbálkozáshoz mindenkinek. !
Én már 18 hetes vagyok, várom, hogy abbamaradjon a rosszullét, és kezdjem érezni a picit rugdosni. 12 hónap próbálkozás után jött össze, alig akartam elhinni, de azóta sajnos borzasztó nagy szívás. 😅 Várom már a jó részét.
Sok sikert és kitartást a még próbálkozóknak! 😊
Szia!
Mi október óta próbálkozunk. Jelenleg késik 9 napja de minden teszt negatív így nem tudom mi lehet. Hétfőn megyek az orvosomhoz.
Szia!
Mi augusztus óta próbálkozunk, akkor az első alkalomra össze is jött a fogantatás, pozitívat teszteltem, de a késés 3. napján elkezdtem vérezni, megjött.
Utána 2 sikertelen ciklus, majd novemberben ismét pozitívak lettek a teszteim. Sajnos az a terhesség is megszakadt az 5. héten.
Azóta megint eltelt két ciklus és pont ma jött meg. Úgyhogy most veszettül várom, a ciklus 10. napját hogy kezdhessem az lh- tesztelést megint.
Ma vagyok a 24. ciklusnapon. Pénteken tervezek tesztelni, ha addig nem jön meg.
7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!