2025 baba projekt? Ki hol tart?

Mi lombikosok vagyunk.
Elvileg az utolsóra készülünk,holnaptól kezdem szedni a gyógyszert, hogy megjöjjön a ciklusok,számításaim szerint Valentin napon lesz a beültetés,S ha ez így lesz a 10. házassági évfordulónkon derülne ki az eredmény.
Sajnos babánk még nincs, 2 és fél éve veszítettük el a 22 hetes ikreinket és tavaly nyáron a 9 hetes babánkat.
Nagyon remélem a 2025-ös év végre a mi évünk lesz!

Mi tavaly május óta próbálkozunk eddig sikertelenül. Január elején hagytuk abba kistesóval a szoptatást már több mint két éves :)
Holnap megyek nődokihoz megnézni, van esetleg valami gond odalent ami akadályoz, de amúgy elvileg minden rendben. Háziorvos szerint a szoptatás lesz a ludas csak. Ez a hónap szerintem még nem sok mindent fog változtatni, így, hogy az elején hagytuk el a cickót teljesen :D de jövőhónaptól már reménykedem sikerülni fog ennyi hónap után.
Neked és a többieknek is kitartást kívanok, akinek sikerült pedig boldog baba várást! <3

Tavaly februárban terveztük de végül betegség márciusban kezdtünk el próbálkozni. Júliusban pozit teszteltem, azóta 32 hetes vagyok, napra pontosan 2 hónap van hátra.
Szurkolok mindenkinek aki babára vágyik!

Sziasztok!
Én 34 hetes vagyok, februar vegere lennek kiirva, de inkabb februar kozepe lesz szerintem. 3.babat varjuk, 3.kislany. En is IR-es vagyok, de ramnez a ferjem es terhes leszek

4-es válaszoló vagyok.
Tegnap voltam orvosomnál mivel szeptember végén vette le a hormonos spirált és azóta nem rendeződött még a ciklusom.
Hüvelyi uh-t csinált és azt mondta, hogy vastag a méhnyálkahártya. Talán valami hormon probléma van. Kaptam Norculutot ,hogy megjöjjön és amint megjön utána 2-3.napon illetve a 21. napon kell mennem vér vételre. Néznek inzulint, hormont, pajzsmirigyet. Nagyon kíváncsi leszek.
Kedves 26-os:
Hasonló helyzetben vagyunk. :)
Nekem is vannak gyermekeim az előző házasságomból de elváltunk és lett új férjem. Neki sincs még saját gyermeke. Szeretnénk közöset.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!