Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2025 baba projekt? Ki hol tart?

2025 baba projekt? Ki hol tart?

Figyelt kérdés
Hol tartotok az úton? Épp próbálkoztok, vagy már várjátok a nem várt napját? Esetleg számoljátok a DPO-kat? Szívesen olvasnám, hogy alakul nálatok ez az izgalmas időszak! Bárhol is tartotok, szorítok mindenkinek!

jan. 11. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
18%
Mindent elkövetek, hogy idén se legyen gyerekem. :)
jan. 13. 14:20
 32/85 Zsutyi ***** válasza:
100%

Mi lombikosok vagyunk.

Elvileg az utolsóra készülünk,holnaptól kezdem szedni a gyógyszert, hogy megjöjjön a ciklusok,számításaim szerint Valentin napon lesz a beültetés,S ha ez így lesz a 10. házassági évfordulónkon derülne ki az eredmény.

Sajnos babánk még nincs, 2 és fél éve veszítettük el a 22 hetes ikreinket és tavaly nyáron a 9 hetes babánkat.

Nagyon remélem a 2025-ös év végre a mi évünk lesz!

jan. 13. 20:03
 33/85 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szurkolok nektek Zsutyi!

7es

jan. 13. 20:14
 34/85 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly május óta próbálkozunk eddig sikertelenül. Január elején hagytuk abba kistesóval a szoptatást már több mint két éves :)

Holnap megyek nődokihoz megnézni, van esetleg valami gond odalent ami akadályoz, de amúgy elvileg minden rendben. Háziorvos szerint a szoptatás lesz a ludas csak. Ez a hónap szerintem még nem sok mindent fog változtatni, így, hogy az elején hagytuk el a cickót teljesen :D de jövőhónaptól már reménykedem sikerülni fog ennyi hónap után.

Neked és a többieknek is kitartást kívanok, akinek sikerült pedig boldog baba várást! <3

jan. 13. 20:23
 35/85 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly februárban terveztük de végül betegség márciusban kezdtünk el próbálkozni. Júliusban pozit teszteltem, azóta 32 hetes vagyok, napra pontosan 2 hónap van hátra.

Szurkolok mindenkinek aki babára vágyik!

jan. 13. 21:51
 36/85 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 34 hetes vagyok, februar vegere lennek kiirva, de inkabb februar kozepe lesz szerintem. 3.babat varjuk, 3.kislany. En is IR-es vagyok, de ramnez a ferjem es terhes leszek

jan. 13. 21:58
 37/85 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

23as vagyok alsó a mai

jan. 14. 07:32
 38/85 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló vagyok.

Tegnap voltam orvosomnál mivel szeptember végén vette le a hormonos spirált és azóta nem rendeződött még a ciklusom.

Hüvelyi uh-t csinált és azt mondta, hogy vastag a méhnyálkahártya. Talán valami hormon probléma van. Kaptam Norculutot ,hogy megjöjjön és amint megjön utána 2-3.napon illetve a 21. napon kell mennem vér vételre. Néznek inzulint, hormont, pajzsmirigyet. Nagyon kíváncsi leszek.

Kedves 26-os:

Hasonló helyzetben vagyunk. :)

Nekem is vannak gyermekeim az előző házasságomból de elváltunk és lett új férjem. Neki sincs még saját gyermeke. Szeretnénk közöset.

jan. 14. 09:17
 39/85 anonim ***** válasza:
100%
23-as, mi újság azóta?
jan. 16. 21:15
 40/85 Nórika 2000 ***** válasza:
100%
Mi tavaly augusztusban kezdtük a próbálkozást azóta sem jött össze decemberben volt pozitív tesztem de 3 nap múlva megjött így az csak kémiai volt most 21.én fog elvileg megjönni
jan. 17. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!