2025 baba projekt? Ki hol tart?

Bocsánat, hogy eltűntem, csak kicsit bezsúfolódtak a programok! Nagyon szorítok továbbra is mindenkinek! Várom a helyzetjelentéseket továbbra is! #23-mi lett az eredmény végülis? Erősödött a teszted? A 15 negatív tesztelősnek nem tudom a számát, de feladni nem szabad semmi képpen sem! Hallottam olyanról, hogy a nemvárt után 8 nappal lett csak pozitív a teszt. Menj el orvoshoz mindenképp, hátha ő lát valamit. Nem akarlak hitegetni, de hátha! Mindig reménykedni kell!
Nálam az a helyzet, hogy 7.dpo vagyok... és nagyon túrwlmetlenül várom, hogy teljenek a napok és láthassam a 2 csíkot a teszten!
Jóstesztet szoktatok használni?

Október óta próbálkozunk, eddig eredménytelenül.
Akkor derült ki enyhe IR. Nyáron még a hormon vérvételem stb rendbe volt, uh se mutatott pcost. Első hónapban volt egy 12 dpo pozitív teszt, majd 14 negatív és meg is jött aznap. Azóta semmi, ebben a hónapban el csúszott a ciklusom így ovu hetén nem voltunk együtt. Reménykedem a február a mi hónapunk lesz mert most lesz a 30. Szülinapom is 🥰
Sziasztok!
Mindenkinek drukkolok!🙂
Nekem jövő hét közepén lesz ovum. Teszttel követem. Ez az első éles hónapunk.
2 fiunk van. 6 és 2 évesek.

4-es vagyok.
Nekem 2 hete derült ki ,hogy IR-em van valószínűleg de még lesz egy vérvétel jövő hétfőn is.
Kedves 57-es válaszoló: Neked mekkora értékre mondták, hogy enyhe IR? Kaptál rá gyógyszert? Diétáznod kell?
Köszönöm ha válaszolsz!
.

57 vagyok.
Szia 4es!
Az első cukorterhelés: Glükóz (éhgyomri. 0 perces vércukor) 5
Glükóz, 60 perc 5,6
Glükóz, 120 perc 5,7
Inzulin 12,9
Inzulin, 60 perc 105,9
Inzulin, 120 perc 91,1
Inzulin rezisztencia (HOMA index) 2,86
Második 4 hónappal később : Glükóz (éhgyomri. 0 perces vércukor) 5,2
Glükóz, 60 perc 6,1
Glükóz, 120 perc 5,1
Inzulin 14,5
Inzulin, 60 perc 56,6
Inzulin, 120 perc 43,5
Inzulin rezisztencia (HOMA index) 3,39
Jövő héten fogok vissza menni. Engem a házi orvos kezel úgymond, belgyógyász szakorvos. Nem küldött tovább semerre sem még. De a nőgyógyász javasolta az endokrinológust és a dietetikust felkeresni .. de ugye beutalót meg nem kaptam a haziotól.
Diétát tartom, mozgás az hol sikerül hol nem mert van már 4 és 2,5 ovis kislányaim akik még sokszor betegek így velük amit sikerül mozogni. Viszont a doki szerint a diéta is már sokat javított. Na és jövő héten kiderül ír e fel gyógyszert. Fogytam e stb. 89 voltam múlt hónapban, azóta 1-2 kg ment le kb. Ugye nála ruhába, cipőben mért tehát annyira nem pontos ez így 😅 illetve szeretnék majd kérni tőle hormon viszgatot újra meg gondolkozom újra nőgyógyászhoz is elmenni .. mert most is barnazok, ami eddig nem volt jellemző.. csúszott is az ovum egy hetet illetve késett is így a mensim. Pcom jellegű volt az uh eredmény de a Google és a fb csoportok alapján az akkori hormon értékek picit utalnak rá de a nőgyógyászaton nem mondták hogy az lennék. De gondolom arra is ugyanúgy a mozgás diéta jó csak ... Szóval így állok. Bocsi hosszú lett 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!