2025 baba projekt? Ki hol tart?
Kedves #13! Talán korainak érzed, de láthatod, hogy mennyien vagyunk érintettek a témában. Szóval neked csak annyit írnék, hogy köszönöm a hozzászólásod...
Kedves Többiek! Mindenkinek nagyon szurkolok!
Akinek nehezebben akar összejönni a baba, esetleg pcos gyanus, vagy IR-es nagyon kérlek Titeket, hogy ne adjátok fel!
Nálunk több mint 4 év próbálkozás után jött össze pcos-el és mellette IR-el a baba! Volt orvosváltás több esetben. Rengeteg vizsgalat, hormon követés, megfelelő kezelés után a második hónapban összejött a baba! Most már 1 éves nagylány és szeretnénk kistesót is! Mi most vágtunk bele, ezért is írtam ki a kérdést, mert tudom, hogy sokszor a legnehezebb pillanatban egy kedves szó is sokat segít. Ezeket a csalódással telt hónapokat, mély pontokat pedig csak az érti meg aki benne van!
Szóval én mindenkinek kitartást kívánok! Nálunk kb jan. 25-26 várható az ovu, amit LH teszttel követünk, addig is igyekszünk türelmesek maradni.
Ha gondoljátok írhattok neveket, beceneveket, akkor kicsit könnyebb követni ki-hol tart.
Ti milyen teszteket használtok? Lh/HCG? Mi vált be? Mi az ami csalódást okozott?
Akik már babásak, nektek melyik teszt mutatta ki a babát és hanyadik dpo-n? Ha követtétek.
Puszi mindenkinek!
Zsidi
Kérdező!
Nekem sajnos úgy tűnik most megjött. Nektek sok sikert kívánok a kistesóhoz! :))
7es
Sziasztok!
Én kicsit talán kilogók a sorból, de még bármit hozhat ez az év, bizakodok.
Van két kislányom, ők már elég nagyok, iskolába járnak. Időközben elváltam, lett új kapcsolatom, immár öt éve vagyunk együtt. Közös gyerek nincs, páromnak saját gyereke nincs. Mivel már nem vagyunk túl fiatalok (37 és 40), mármint reprodukciós szempontból, különösebb tervezés, szervezés, cikluskövetés nélkül éljük a felnőttek életét és ha jön, jön, ha nem, úgy is jó, teljes életet tudunk élni. Ezt két hónapja határoztuk el, egyelőre még nem fogant meg a közös baba.
Én tehát ilyen körülmények között figyelem a ciklusaimat :)
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok.
23as vagyok igen de ahogy száradt jobban látszik
Igen csinálok holnap is tesztet
Szia! :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, 13 dpo, holnap fog megjönni :(
Kicsit el vagyok szomorodva, csináltattam már vérvételt idáig, pajzsmirigy, prolaktin tökéletes, hüvelyi UH is rendben. Spermaanalízis szintén szuper.
Sajnos a türelem nem az erősségem..
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!