2025 baba projekt? Ki hol tart?
Figyelt kérdés
Hol tartotok az úton? Épp próbálkoztok, vagy már várjátok a nem várt napját? Esetleg számoljátok a DPO-kat? Szívesen olvasnám, hogy alakul nálatok ez az izgalmas időszak! Bárhol is tartotok, szorítok mindenkinek!jan. 11. 18:44
41/51 anonim válasza:
Ha pontosak a számításaim (dokinál még nem voltam, majd másfél hét múlva) akkor ma vagy 5+3 :)
42/51 anonim válasza:
Sziasztok! Mensim elmult 6 napja, viszont meg mindig faj a mellem. Kevesebb volt a mensim es mas volt a szine is. Szerintetek? Kisbabat szeretnenk mi is. Ha anyum nem szol hogy figyeljem mennyi volt es a szinet, es hogy lehet terhesseg, akkor fel sem tunik, csak kerdeztem tole is ezt a mellfajdalmat, pedig nekem a mensivel az is elmulik, de nem mult el.
43/51 anonim válasza:
Teszttelj az ilyenkor már biztosat mutatna, ha tényleg terhesség áll fent és nem rendes mensid volt miatta.
44/51 anonim válasza:
Sziasztok! Becsatlakoznék. Én tegnap előtt teszteltem pozitívat. Ma ismét és picit erősödött is de nem bízom el magam mert sok veszteség van már a hátunk mögött. Meglátjuk mi lesz. 11.én megyek dokihoz, ha addig nem jön meg.
45/51 anonim válasza:
34.es vagyok
Ma kellett volna, megjöjjön. 25-ös teszttel néztem most este és halvány pozitív lett. Nyugtával a napot, de majd kiugrok a börömből xD
46/51 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi 4 hónapja próbálkozunk, most 6 napja késik. Tesztet még nem mertem csinálni, de szerintem holnap màr fogok. Drukkolok mindenkinek!
47/51 anonim válasza:
18-as vagyok. 2 nap mulva nem várom, nagyon izgulok. Remelem lesz egy pozi tesztem. Eddig semmi jel nincs hogy megfog jonni. 🥺
48/51 anonim válasza:
Mi szeptember óta nem védekezünk, de úgy különösebben nem figyeltem, hogy mikor vagyunk együtt. Decemberben végig beteg voltam, felső légúti, ez a köhögős, taknyos cucc ami most mindenkinek van. Emiatt pláne nem foglalkoztam a baba témával így direktben, mindenesetre még az ó évben összehoztuk. Szóval betegség ide vagy oda, ő jön :)
49/51 anonim válasza:
Sziasztok! Nekunk van mar egy 15 hos kisfiunk es szeptember ota probalkozunk a kistesoval☺️ a kisfiunk elsore azonnal egy alkalombol osszejott igy egy picit mar el vagyok kenodve de nem adjuk fel☺️ ebben a honapban kezdtem a inoficolt holnap-holnap utan kellene megjonnie mintha a mai reggeli elso vizeletbol latnek valamit halvanyan🙄 nem merek meg bizakodni meglatjuk par nap mulva🙂
A
50/51 anonim válasza:
Sziasztok becsatlakoznék. Ugydöntöttünk ráfekszünk a baba témára a párommal. 3napja késik a menstruációm de mint kiderült 3 napja hogy influenzás vagyok egy hete kb. Iszonyúan görcsölök és olyan érzésem van mintha megakarna jönni vagy mintha most jött volna meg. De semmi... csináltam kb 15 tesztet mind negatív... ha 1hétig még nemjön meg akkor elmegyek orvoshoz esetleg reménykedhetem még hogy ez baba? Köszönöm ha válaszoltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!