Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40-41 évesen felelőtlenség...

40-41 évesen felelőtlenség újabb babát vállalni?

Figyelt kérdés

Nem első baba lenne de úgy érzem öreg megfáradt vagyok már.

Most lett ovis a legkisebb és 3 hónapja dolgozom újra.

Kicsit sokkolt a pozitív teszt. Annyi félelem van most bennem.

jan. 3. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Segítség nélkül nem fog menni, hogy elhagyd. De van segítség.
jan. 30. 21:21
 72/78 anonim ***** válasza:

Hívd fel a várva várt alapítványt. varvavart.hu

Segítenek. A férjeddel kapcsolatban is (maradni/menni, ha menni, akkor abban is kaptok segítséget) és a babával is. Jól látod, egy baba fejlődik benned. Segíteni fognak Nektek. Hidd el. Nem kell elvetetni, főleg így, hogy nem is akarod megtenni.

jan. 31. 13:56
 73/78 anonim ***** válasza:
Megtörtént a műtét?
jan. 31. 16:53
 74/78 A kérdező kommentje:

Ma 11:30 és vége 😭

Megszakadt a szívem.💔

[link]

jan. 31. 17:20
 75/78 anonim ***** válasza:
66%
Hát most erre mit mondjak.... Hogy teheted? :(
jan. 31. 17:38
 76/78 A kérdező kommentje:

Nem volt más választásom.

Ha maradt volna külön mert nem akarta.

Egyedülálló meg köszönöm nem akarok lenni. Itt a 4gyerek muszáj rájuk gondolnom.

Ha 5 gyerekkel maradok egyedül mehetek hozzád lakni?

jan. 31. 19:32
 77/78 anonim ***** válasza:
55%
Hàt sajnállak, komolyan. A férjeddel maradsz ezek után? Én is 3 gyerekkel hagytam ott az elmebeteg volt férjemet. A nullàról álltam fel 38 évesen. Egy szoba albérletbe nyomorgtam a gyerekekkel szón szerint, de megérte! Azóta szépen kialakult minden és nagyon boldog vagyok. Ne keress kifogást, vàltoztass!
jan. 31. 20:04
 78/78 méhkirálynő válasza:
39%
Én inkább a kicsi embert sajnálom, akinek csupán ilyen rövidke élet jutott... És miért? Hogy ezzel biztosítsd a házasságod és a családod stabilitását? Miért gondolod, hogy ezzel sikerül? Mert a férjed azt mondta? És ezek után te még hiszel neki? Miért nem ő hozott áldozatot értetek?
febr. 4. 03:32
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!