40-41 évesen felelőtlenség újabb babát vállalni?
Nem első baba lenne de úgy érzem öreg megfáradt vagyok már.
Most lett ovis a legkisebb és 3 hónapja dolgozom újra.
Kicsit sokkolt a pozitív teszt. Annyi félelem van most bennem.
Én sem vállalnám
A terhesség és a szülés közbeni kockázatok is magasabbak azért, illetve gondolj bele megint milyen lenne egy pici babával és közel 60 éves leszel amikor kamaszodik majd..
Mivel azt írod, legkisebb, így gondolom minimum kettő gyerek van már, de inkább három. Ebben az esetben már azt hiszem nem vállalnàm be.
Én 40 évesen szültem, de első gyerek (nem is lesz másik) és évekig próbálkoztunk, mire összejött, nyilván a próbálkozást is későn kezdtük. Ha nem jött volna össze, akkor is max.egy évig próbálkoztunk volna még, utána elfogadtam volna hogy nincs.
Kedves 1es!
Huh akkor mennyi idősen szült hogy ennyi idősen nagymama már?
El nem tudnám képzelni 🙈
25 évesen szültem de így is csak 15 éves a fiam... hol van még a szülői kor neki? 😀
Úgy működhet q 40 éves nagyi ha nagyon korán szült és te is korán szültél. Azért a 20 evesen és alatta szülni sem épp jó. Oda az egész fiatalkor. :(
Kedves 5-ös!
Igen jóval 60 év fölött van az átlag életkor. Szüleim is 75 és 84 évesek szóval ha a genetika számít talán én is élek eddig. 🙈
Kedves 4es!
Még csak 40 vagyok mire megszületne közelebb lennék ugye a 41hez azért írtam így
Igen még a kicsi is kicsi 3 év 3 hónapos. Mivel a testvérei sokkal nagyobbak így akkora szakadék van köztük. Emiatt is úgy éreztem (és mert minden másnap azt hajtogatja hogy kistesó, még a Mikulástól is ezt kért 🙈) hogy egy korabeli tesó neki is jó lenne mert így tulajdonképpen egyke gyerek.
4est miért pontozzátok le? Mi rosszat írt? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!