Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40-41 évesen felelőtlenség...

40-41 évesen felelőtlenség újabb babát vállalni?

Figyelt kérdés

Nem első baba lenne de úgy érzem öreg megfáradt vagyok már.

Most lett ovis a legkisebb és 3 hónapja dolgozom újra.

Kicsit sokkolt a pozitív teszt. Annyi félelem van most bennem.

jan. 3. 13:06
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
25%

Felpontoztam a négyest 😊 csak neked csak most

jan. 3. 13:48
 12/47 anonim ***** válasza:
57%
A férjem testvérének a felesége is pont ennyi idős és terhes. Náluk a legkisebb gyerek 8 éves (3 gyerek van) és mindhárom császár volt. Neked kell érezned, hogy bevállalod-e újra a kisbabás időszakot.
jan. 3. 13:54
 13/47 anonim ***** válasza:
18%
Az anya ne 16 év alatt se 35 év felett ne legyen . Sem a szervezetük sem a világ helyzete nem ideális ,káosz válságok. Magas az eü a kockázata mert lehet halál és vetélés . Agyam kiakadt egy némber yutubertől 50 felett sírt hogy még sem lett terhes ....
jan. 3. 13:55
 14/47 anonim ***** válasza:
19%

1 vagyok

Anya 18 évesen szült, én 22. Most vagyok 32, de nem lenne már az az isten, hogy most vállaljam be. Nem majd 8 év múlva :D

jan. 3. 13:58
 15/47 anonim ***** válasza:
95%

"sem a világ helyzete nem ideális ,káosz válságok"

Neharagudj de mutass már olyan éveket amikor ideális volt. Csak a magyaf történelmet nézve több évig voltunk rabszolga es háborúba mint békébe...

jan. 3. 14:14
 16/47 A kérdező kommentje:

1es

Én anyukám 35 évesen szült mert sorra elvetélt és halva született előttem egy kisfiú. Szóval nem mindig opció a 20 éves kor körüli szülés.

Nőgyógyászati anno azt mondta mikor terhes lettem 24 évesen hogy a lehető legjobb kor gyerekvállalásra. Tehát a 20 év alatti korai szülésr nem támogatta ő sem. Orvos mondta,nem én.

jan. 3. 14:16
 17/47 A kérdező kommentje:
*nőgyógyászom
jan. 3. 14:17
 18/47 A kérdező kommentje:

15 ös

Igen, volt azért sokkal,de sokkal válságosabb időszak és akkor is születtek gyerekek. Szültek...

jan. 3. 14:19
 19/47 anonim ***** válasza:
41%

36 évesen szültem az első és egyetlen gyermekemet. Most 4 hónapos és úgy érzem ez már lehet késői volt. Egyszerűen fáj mindenem és már nem vagyok olyan fitt mint lettem volna 6 évvel ezelőtt. Később már biztosan nem vállaltam volna, de ez én vagyok, lehet Te 50 évesen is fittem leszel mint én most.

Így, hogy vannak már gyermekeid nem tartanám meg. Bármi közbejöhet akár nálad akár a babánál ami tönkreteszi az egész család jövőjét.

jan. 3. 14:21
 20/47 anonim ***** válasza:
73%

Ha belefér anyagilag, energiában, én vállalnám:)

A legkisebbnek is lenne játszótársa, kortársa a testvérei között.

jan. 3. 14:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!