40-41 évesen felelőtlenség újabb babát vállalni?
Nem első baba lenne de úgy érzem öreg megfáradt vagyok már.
Most lett ovis a legkisebb és 3 hónapja dolgozom újra.
Kicsit sokkolt a pozitív teszt. Annyi félelem van most bennem.
61es
Köszönöm írok neked. 1 hét van a műtétig. :(
65
Igen ez így van.
Egyik sem túl jó.
Ha holnap megyek abortuszra akkor megvan amit akart. Nincs baba és "minden a régi". Ami amúgy már piszkosul nem az. Nem tudom neki ezt elnézni. Amit nem írtam eddig hogy veszekedtünk hogy én miért döntöttem egyedül ebben és megütött 4 is tenyérrel fejbe. Ekkor mentem le a földszintre annyira üvöltött velem. Azt mondta menjek el most azonnal. Vagy ha így este 11kor nem is 2 napom van összepakolni vagy ha nem éjjel elvágja a torkom. Innentől a gyerek szobájába aludtam a földön fejjel az ablak felé. Nehogy tényleg...
Azóta hogy belementem az abortusz kérdésbe olyan mint régen mint egy skizofrén mint aki nem mondott és tett semmit 2 hete.
Ha pedig úgy döntök nem megyek el a műtétre akkor nem is tudom mi lesz. Bevaltja amit mondott vagy elküld gyerekkel. Fogalmam sincs.
De én se így se úgy nem leszek már rendben.
Lehet jobb lenne ha valami rosszul sikerülne a műtétnél és fél sem ébredek utána.
Könnyebb lenne. 😢
Szia! Nem tudom hanyas választ írtam, de én kérdeztem, hogy mindegy mit írunk, a lényeg, hogy a férjed mit szól ehhez.
Megértem, hogy nem akar 5. Gyereket, de amit utoljára írtál, az kiverte a biztosítékot. Aki megüt egy nőt, az nem ember számomra.
A legjobb amit tehetsz, ha elmész abortuszra ÉS fogod a gyerekeket és elköltöztök ettől az elmebetegtől. Add be a válást. A helyedbe feljelentést is tennék ellene.
Szedd össze magad! Lehet hogy lesz egy abortuszod, de van 4 egészséges gyereked, akiért oda kell tenned magad, innentől még jobban! Ne legyél mártír, várva hogy mikor kattan be és nyír ki téged(akár a gyerekeket is). Válj el, költözzetek!
Eddig kicsit drukkoltam nektek, hátha megtartjátok és szép lesz minden.
Aztán jött az utolsó kommented...
Hát egy fenét. Az ilyen embert el kell hagyni, és nem szülni neki mégegyet. Ne maradj vele, semmiképpen.
Nincs hova mennem.
Szóval zsákutca. :(
Egyedül nem tudnám eltartani 1-4 gyereket. És mondom nincs hova menni. Vagy lakunk valahol albérlet vagy eszünk.
Voltam ma dokinál mert véreztem hétfő óta. Bíztam abban hogy nem miattam lesz ez az egész holnap hanem a vérzésnek oka van.
De nem.
Ép egészséges és majdnem egy héttel nagyobb. Ami 11+5 napnak felelne meg. Kész kis ember. Fej lábakkal pocakkal... 3 hete csak egy pötty folt volt. Úgy nem volt ilyen nehéz.
:(
Hívd fel a Nane egyesületet, most, este 10-ig hívhatóak itt: 06 80 505 101
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!