Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.
de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S
szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.
az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...
anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.
ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.
" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.
most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.
azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.
segítsetek.:/
L/16!!!!!
jaj, istenem, nem unjátok már ezt. Jó sok időtök van "PONTOSÍTGATNI" meg minden....
írja meg ezt meg azt. hagyjátok már szerencsétlent....
Jesszus! Te tényleg ennyire sötét vagy 16 évesen?! És feltételezed, hogy mi is azok vagyunk, de közlöm veled, hogy nem, úgyhogy mostmár senki nem fog hinni neked. Ennyi butaságot összebeszélni, te jó ég!
Az orvos nem fogja elírni a tajszámodat, még akkor sem, ha kézzel írta a beutalót. Másrészt igaza volt egy korábbi válaszolónak, ha nem a saját orvosod, nem fog ellátni téged, pláne nem taj kártya nélkül.
Orvos meg nem mond ilyen butaságot, hogy 1 hónapnál fiatalabb terhességet nem mutat ki a teszt. Mondjuk vmennyire van benne igazság, mert a terhességet az utolsó mensi első napjától számolják, tehát mikör még csak meg kell jönnie a mensinek, akkor már 1 hós terhes vagy. De mivel nálad már 1 hós KÉSÉSről van szó, tehát 2 hónapja menstruáltál utoljára, így már nem fogja azt mondani, mert ő is tudja, hogy ennyi idő után már 100%-osan kimutatható. Arra én is kíváncsi lennék, hogy a 3 hét neked hogy jött ki? Mert ha csak a fogantatástól számolnád, már több kell hogy legyen, ha már most ide stova 5 hete késik, nem? Mert akkor annak az esetnek nyílván még a késés időpontja előtt kellett történnie.
Ennek annyira semmi értelme nincsen!! És még te unod a magyarázkodást? Jaj de sajnállak. Ne haudozz itt össze vissza, és akkor nincs szükség magyarázatra. Én is unom már, hogy csak egyre nagyobb baromságokat tudsz összehozni. De ha úgy vesszük, hogy a kérdés nem kamu, a pisiteszted negatív lett, és ennyi idő után ez már biztos eredmény, úgyhogy megnyugodhatsz,nem vagy terhes, a kérdés tárgytalan a továbbiakban, úgyhogy ne is írj többet!!!
De bocsi hogy is lehetsz 3hetes terhes ha 1hónapja késik a menszeszed???szóval akkor minimum 5hetesnek lenned!
Én 10nap késés után csináltam tesztet ami egyértelmüen pozítiv lett amit az orvos meg is erősített hogy 5hetes terhes vagyok!!!!!!
Nagyon zagyva ez a dolog már nekem is!A nőgyógyász meg kell tudja állapítani manuális vizsgálattal a terhességet+ultrahanggal!!A méhed meg kell hogy nagyobbodjon valamelyest!Ilyen nincs hogy az orvos haza küld hogy vegyél tesztet ha az pozitív akkor majd gyere vissza!!EZ NONSZENSZ!!!
Jó lett volna ha utánna olvasol a dolgoknak mielött ilyen sületlenségeket összehordasz 16évesen ahogy mondod magad!
A nőgyógyász megvizsgált akkor nézzen meg elmeorvos is!!Hátha onnan van probléma!!
Annyira szánalmas vagy.
A tesós sztorikat már meguntad, vagy mi?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:31
Linkelnél nekem egy ilyen "tesós sztorit"?
nagyon megköszönném, mert én azt hittem, hogy ez igazi kérdés.
Légyszíves bárki aki tud ilyet linkelni, az tegye meg!
Köszönöm!
Kedves Utolsó, a legutóbbi tesós sztorit konkrétan törölték, mert annyi baromság volt már benne, hogy a moderátorok sem bírták :-)
A régebbiekre meg nem válaszoltam (annyira átlátszóak voltak, hogy válaszra sem méltattam ...), igy sajnos linkelni nem tudok, de hátha valaki.
törölték őket, de egyébként
a húgom engem nyúz, mert anyámék elhanyagolják, most is itt ül az ágyamon és nem emlékszem mit csinál, talán hányt
amikor hazaértem a 2 éves fiútestvérem fején volt egy púp, anyám szerint elmúlik, de itt fekszik és mondogatja, hogy fáj. Mit csináljak, vigyem orvoshoz? Anyámék nem tőrődnek vele, én nevelem
Én erről a kettőről tudok, de lehet volt több is
És ugyanígy minden sor végén enter, nem folyamatosan írva és az aláírás 16/L
Igen, ikres-tesós sztori is volt, azt hiszem, 6 hónaposak, és az orvos szülők szegény lányra hagyták a kölköket több napra, és nem akartak enni, vagy valami ilyesmi.
Törölték a kérdéseket,annyira primitívek voltak, pedig olyan jókat szórakoztam rajtuk :-)
Jajj, biztos, hogy nincs már egy sem?
Olvasni szeretnék.meg jót röhögni az emberi butaságon!
Linkeljetek ha van még ilyen! Köszike
vegigneztem a megvalaszoltjaimat, de egy sincs, mindet toroltek
nekem az tetszett a legjobban, amikor a batyus meg apat is verte a tortenet vegere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!