Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.
de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S
szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.
az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...
anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.
ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.
" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.
most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.
azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.
segítsetek.:/
L/16!!!!!
ja és hogy fennakadás ne legyen ....
Van egy ugyanolyan vezeték nevű csaj min én,ugyanabban a kerletben lakik,és ugyanoda járunk orvoshoz.
UGYANABBA A RENDELŐBE,NEM UGYANAHOZ AZ ORVOSHOZZ!!!!!!! -.-
Amugy nálatok van körzeti orvos szombaton???!!mert nálunk nincs még gyermekorvos sem!!csak ügyelet!
??????????
Oké apró dolgokon akadunk fenn, de
Nem vagyok még 18, nincs TAJ-kártyám, aztán hirtelen volt, de elveszett
elvetéltél, mert véreset pisiltél, holott már biztos tanultál biológiát, de ha nem akkor nézd meg magad, a baba nem ott fog kibújni, ahol pisilsz. A húgycső, húgyhólyag nem egy a méheddel, mégha közel is vannak egymáshoz.
Telefonon nem hívnak fel, pláne nem anyádat, főleg ha elmúltál 16 éves, mert telefonon nem adhatnak felvilágosítást.
Én remélem kamu ez a kérdés, bár annak is gyenge, mert ennyire hülye nem lehet egy 16 éves.
OFF.november 5. 23.43
Meg sosem lattam ilyen videokat, most megneztem parat, mig pici bebim bekesen szunyokal a kisagyaban, olyan edes es ugy imadom! Nem tervezett baba O, becsuszott... Lehet hogy ha nem lenne az en pici, gyonyoru babam, akkor nem erintett volna meg ennyire a nema sikoly... Ne haragudjatok, de el kell mondanom, hogy ekkora szomorusagot es fajdalmat a lelkemben meg soha eletemben nem ereztem mint most miutan megneztem ezeket a videokat. Nem birom abbahagyni a bogest. Istenem, kerlek add, hogy soha tobbe egy bebinek se kelljen atelnie ilyen borzalmat! Es kerve kerlek draga kerdezo, jol gondold meg mit teszel! Valoban mas is felnevelheti az aprosagot. Hiszen nem magunknak szulunk gyermekeket hanem eletet adunk valakinek. Ezzel azt akarom mondani, hogy miutan te 9 honapig nevelgeted, taplalod a testeddel es vilagra hozod, mar nincs hozzad kotve, mas is tudja nevelni, taplalni, szeretni. Ne legyel onzo, ne arra gondolj, hogy mas veszi fel ha sir! Gondolj arra hogy sirhat es mas felveheti...
Nem akarok tanacsokat osztogatni, mindenki mashogy lat dolgokat, mindenkinek mas a jo es mas a rossz. Csak arra kerlek most ne csak magadra gondolj! Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!