Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.

de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S

szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.

az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...

anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.

ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.

" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.

most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.

azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.

segítsetek.:/

L/16!!!!!

2010. nov. 1. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:

ja és hogy fennakadás ne legyen ....

Van egy ugyanolyan vezeték nevű csaj min én,ugyanabban a kerletben lakik,és ugyanoda járunk orvoshoz.

UGYANABBA A RENDELŐBE,NEM UGYANAHOZ AZ ORVOSHOZZ!!!!!!! -.-

2010. nov. 6. 00:12
 32/80 anonim ***** válasza:
79%
a véres vizelet lehet felfázás jele is!és ettől késhet is a menstruációd!!!Onnan tudom hogy velem is volt hogy előfordult régebben!ÍRD MEG HOGY MI VOLT!!
2010. nov. 6. 00:20
 33/80 anonim ***** válasza:

Amugy nálatok van körzeti orvos szombaton???!!mert nálunk nincs még gyermekorvos sem!!csak ügyelet!

??????????

2010. nov. 6. 00:22
 34/80 anonim ***** válasza:
100%
Ok, kicsit zavaros a történet, de még mindig nem értem, hogy mért nem csináltál egy pisilős tesztet? veszel Dm-ben 500 Ftért, fél perc mig megcsinálod, és ennyi! Azért 16 évesen gondolom már hallottál erről, na meg írták is egy páran, és 5 nap alatt még nem jutottál el idáig? És háziorvoshoz mentél el? Most komolyan? Mert nőgyógyász ultrahangoz, nem küldözget laborba, hogy ott mutassák ki. Azért nekem ez még mindig gyanús, mert pont egy ugyanolyan vezetéknevü csaj is pont ugyanakkor megy terhességi vizsgálatra...
2010. nov. 6. 00:29
 35/80 anonim ***** válasza:
58%
holnap menj be a patikába,vegyél egy terhességi tesztet és kész
2010. nov. 6. 00:31
 36/80 anonim ***** válasza:
Legyen meg a teszt, meg a kórházi eredmény, és aztán lehet kezdeni gondolkodni. Főleg, ha vaklárma, főleg, ha felfázás, de még akkor is, ha kamu.
2010. nov. 6. 00:51
 37/80 anonim ***** válasza:
100%

Oké apró dolgokon akadunk fenn, de

Nem vagyok még 18, nincs TAJ-kártyám, aztán hirtelen volt, de elveszett

elvetéltél, mert véreset pisiltél, holott már biztos tanultál biológiát, de ha nem akkor nézd meg magad, a baba nem ott fog kibújni, ahol pisilsz. A húgycső, húgyhólyag nem egy a méheddel, mégha közel is vannak egymáshoz.

Telefonon nem hívnak fel, pláne nem anyádat, főleg ha elmúltál 16 éves, mert telefonon nem adhatnak felvilágosítást.

Én remélem kamu ez a kérdés, bár annak is gyenge, mert ennyire hülye nem lehet egy 16 éves.

2010. nov. 6. 08:13
 38/80 anonim ***** válasza:
ÍRD MÁR MEG miért nem csináltál otthoni tesztet????
2010. nov. 6. 08:18
 39/80 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azt te se gondoltad, hogy a TAJ számos sztorit bekajáljuk? Nem lehet így összecserélni. Elmész orvoshoz, még ha nincs is TAJ kártyád, csak mondod a neved, akkor is, benne vagy a rendszerbe avval a TAJ számmal, ami a tiéd, és a beutalót a laborba arra adja ki. Úgyhogy utána a labor se adhat ki neked más eredményt, mert ahhoz a csajhoz volt írva a TAJ számod. Na meg több sebből vérzik az egész, felhívnak, de neked nem adják ki, holott előtte megmondták neked azt az eredményt. Otthoni tesztet nem csinálsz, holott minden normális ember először elvégez egy otthoni tesztet, nem a háziorvoshoz rohangál terheség gyanujával, hanem nőgyógyászhoz, vagy a tini ambulaciára. És a mai napig nem voltál képes arra felelni, hogy mért nem vettél egy tesztet? Túl egyszerü lett volna, és akkor nem tudtad volna így elhúzni a történeted? Ha kitalálsz valamit, legalább legyen eszed hozzá, és hihető dolgokat írkálj, ne olyat, amiből a vak is látja, hogy kilóg a lóláb....
2010. nov. 6. 09:55
 40/80 anonim ***** válasza:
60%

OFF.november 5. 23.43

Meg sosem lattam ilyen videokat, most megneztem parat, mig pici bebim bekesen szunyokal a kisagyaban, olyan edes es ugy imadom! Nem tervezett baba O, becsuszott... Lehet hogy ha nem lenne az en pici, gyonyoru babam, akkor nem erintett volna meg ennyire a nema sikoly... Ne haragudjatok, de el kell mondanom, hogy ekkora szomorusagot es fajdalmat a lelkemben meg soha eletemben nem ereztem mint most miutan megneztem ezeket a videokat. Nem birom abbahagyni a bogest. Istenem, kerlek add, hogy soha tobbe egy bebinek se kelljen atelnie ilyen borzalmat! Es kerve kerlek draga kerdezo, jol gondold meg mit teszel! Valoban mas is felnevelheti az aprosagot. Hiszen nem magunknak szulunk gyermekeket hanem eletet adunk valakinek. Ezzel azt akarom mondani, hogy miutan te 9 honapig nevelgeted, taplalod a testeddel es vilagra hozod, mar nincs hozzad kotve, mas is tudja nevelni, taplalni, szeretni. Ne legyel onzo, ne arra gondolj, hogy mas veszi fel ha sir! Gondolj arra hogy sirhat es mas felveheti...

Nem akarok tanacsokat osztogatni, mindenki mashogy lat dolgokat, mindenkinek mas a jo es mas a rossz. Csak arra kerlek most ne csak magadra gondolj! Koszonom.

2010. nov. 6. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!