Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.

de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S

szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.

az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...

anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.

ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.

" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.

most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.

azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.

segítsetek.:/

L/16!!!!!

2010. nov. 1. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
87%

"már 8hónapja jártunk,nem első alkalommal csináltuk nélküle."- ez az egyik kommentedben áll.

"egyszer csináltuk...egyszer voltam felelőtlen nem többször"- ez meg a másikban.

Most akkor mit beszélsz itt össze-vissza.Nekünk hazudhatsz de önmagadnak nem.

Tuti egyáltalán amit itt írogatsz vagy megint egy újabb 16 éves szórakozik?Amúgy meg szerintem az lenne a legkorrektebb ha felesben fizetnétek az abortuszt.Ha meg a pasi nem fizet akkor meg muszáj leszel kifizetni egymagad ha nem akarod fölnevelni.

2010. nov. 2. 07:46
 12/80 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván lehet méltányossági abortuszt kérni, biztos támogatja az állam, hogy ne szaporodjon egy 16 éves, mert minek? Pénze nincs, hogy felnevelje a gyerekét, maradna az állam nyakán. És én arról sem vagyok meggyőződve, hogy egy ennyire ostobácska, mint te bárhogy is feltudna nevelni egy hasznos állampolgárt.

Úgyhogy szerintem ingyen le fogják venni, mert az államnak sem érdeke, hogy a terheit szaporítsa.

2010. nov. 2. 07:53
 13/80 anonim ***** válasza:
14%

Önkormányzatnál lehet kérvényezni, hogy méltányossági alapon, ha rossz anyagi helyzetben vagy akkor kevesebb legyen az abortusz. Asszem 5ezer ft körül "meg lehet úszni".

De az a baba nem ártott senkinek...meg lehet oldani, egy baba nem a világ vége!

2010. nov. 2. 08:09
 14/80 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

A suli miatt jár a családi pótlék utánad még attól függhet az engedmény, hogy hány kiskorú van a háztartásban, meg az anyagi helyzet is befolyásolja. Kérj igazolásokat az illetékes hivataloktól (TB, önkormányzat...) És 10 000 Ft alatt lesz az abortusz.

2010. nov. 2. 10:47
 15/80 anonim ***** válasza:
29%
írj ha tudsz valamit :)
2010. nov. 2. 10:56
 16/80 anonim ***** válasza:
87%

Ezt nem értem?Egyszer azt írod,hogy többször voltál vele védekezés nélkül egyszer meg azt,hogy egyszer voltál csak felelőtlen.Melyik az igaz?Mondjuk gondolhatja mindenki...!!!

Ja,és nem adod örökbe,mert "ki tudja hova kerülne"?Hát,biztos jobb helyre,mint egy ilyen anyához,nagymamához!Mert az jobb neki,ugye ha összekaszabolják és kiszívják a méhedből?(ABORTUSZ)Annyira buta vagy,hogy az ordít minden szavadból!Egyébként az előttem szólók már megírták,hogy az örökbefogadó párokat ezerszer ellenőrzik és minden kis apróságnak megfelelnek ami a gyerek felneveléséhez szükséges!Ja,persze,sokkal nehezebb NEKED,ha megszülöd és örökbe adod,mint az abortusz,nade ki is hibázott?TE vagy a baba?Akkor ki fizesse meg a következményeit?Próbálj már meg gondolkodni is néha!!!

Egyébként

2010. nov. 2. 13:37
 17/80 A kérdező kommentje:

fejezzétek be a vádakozást... egyszer voltunk csak gumi nélkül,ha nem volt gumi krémet használtunk. az nem óvszer..nem?!!

csak most nem volt,ennyi.

barátomat tényleg nem ismertem... hiába voltunk 8hónapot ennyit,tudtam hogy tud gonosz és lelketlen lenni,de ennyire...

őszintén szólva nem érdekel a barátom,ha ő ilyen én is az leszek vele.:S

anyukám tud mindent,és apukám is... sőt az egész család.

anyuval beszéltem már arról is hogy milenne ha megszülném.. azt mondta hogy ha oda adnám valakinek,teljesen összetörnék.

MEGÖLNI ÉN SE AKAROM. de 16-évesen nincs anyagi hátterem.:S őszintén szólva nem tudom mit tehetnék...

kezdek már most nagyon kötödni hozzá... ha abortuszom lessz,ha oda adom másnak... mindakettőbe belefogok halni.

megtartani...:/ megtarthatnám,lehet érett vagyok de annyira nem hogy felneveljek egy gyereket... ha gyerekem lesz,akkor mindent megakarok adni neki... mindent amit csak tudok,és tisztességesen felnevelni. én azt se tudom hogy kell pelenkázni,büfiztetni stb... anyukám meg nagyon beteg.:/ apukám nem él velünk... nekem senki se tud tanácsokat adni és megmutatni valamit...

nem akarok neki rosszat... de mostmár végleg nemtudom mit tehetnék.

és nem egy kis ócska tudatlan hazudós 16-éves vagyok.:S

teherbe esni nem bűn,csak az abortusz bűn. de még nem vettettem el,nem értem miért kell lehordani mindennek.:S

2010. nov. 2. 23:44
 18/80 anonim ***** válasza:
88%

Hello tegnapi 01.38-as vagyok akit úgy lehordtak amiatt hogy azt mondtam hogy ne add örökbe. És még mindig ezt mondom, habár igaz az hogy rengetegen várnak kisbabára de én azt mondom hogy ezt egy ép eszű nő főleg egy tinédzser nem tudná lelkileg feldolgozni. Akik meg emiatt lehurrognak azok talán fel tudnák? Ne álszenteskedjünk már! Az abortusz sem jobb dolog belátom, de az még nem egy teljesen kifejlett baba akkor sem hamár babának mondható. Nem véletlenül vetethető el 3hónapos korig. És ha nincs más megoldás inkább vetesse el minthogy felelőtlenül a semmibe szülessen meg. Mert épeszű nő nem tudja már odaadni a gyermekét miután 9 hónapig kihordta és megszenvedett érte megszülte. Mi marad más? Megszületik a semmibe és a semmire, semmilyen anyagi háttérel, és egy bunkó apával aki valószínűleg sosem fog tudomást venni róla. Amúgy pedig jobb ha tudjátok hogy a szexuális életet a mai fiatalok már korábban is elkezdik mint 16 évesen és az a csoda hogy egyáltalán néha gumit húznak.Sajnos ez van. A kérdező pedig egy 8 hónapos kapcsolatban 1x megengedte magának na bumm, veletek is megesett már gondolom hogy egy hosszabb kapcsolatban megesett. Ennek most következményei vannak majd megtanulja. Kár emiatt már ostorolni, ti is voltatok fiatalok gondolom, veletek is megesett már a tini korszakban hogy hittetek egy fiúnak de hiába.

Kérdező neked pedig annyit mondanék főleg hogy már a szüleid is tudják hogy 2 lehetőséged van ezt te is tudod megtartod vagy elveteted. Ha nincs segítséged és anyagi háttered akkor vetesd el, kemény lecke volt ez neked, de most már legalább tudod hogy mi a felelősség. És irass fogamzásgátlót ha hosszabb kapcsolatban leszel megint, de addig is használj gumit, vagy a legközelebbi balesetnél ( de legyen!!!) irány az első nőgyógyász és irass 72 órán belül esemény utánit. De a gumi véd a nemi bajoktól is tehát az a legjobb.

2010. nov. 3. 01:42
 19/80 anonim ***** válasza:
86%
bocsi elírtam: (de NE legyen!!!)
2010. nov. 3. 01:46
 20/80 A kérdező kommentje:

most nagyon nem állunk jól anyagi helyzetben... de tudnának támogatni... azsthiszem.:S

csak azért mégse akarom hogy szegényen nőjjön fel... tudom hogy milyen rossz nem megkapni valamit amit nagyon akarsz.

de azért még is egy kisbaba.. az ÉN kisbabám.:/ mi van ha már többet nem is lehet gyerekem?

azt mondta egyik ismerősőm,hogy ha tini korban kaparnak,az nagyon nem jó és lehet nem is lehet többet gyerekem...

akarom majd kisbabát... ha meglesz az anyagi hátterem.:(

és őt is akarom... őt nagyon akarom,de nem tehetek mást... megtartani hiába akarom,nem tarthatom...

mindenki azt mondja hogy vetessem el..:/ de nemtudom hogy képes leszek e rá..:S

amúgy köszönöm mindenkinek a tanácsokat,és sajnálom hogy bunkó voltam... de teljesen összevagyok törve...

2010. nov. 3. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!