Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.

de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S

szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.

az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...

anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.

ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.

" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.

most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.

azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.

segítsetek.:/

L/16!!!!!

2010. nov. 1. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
Kérj már kölcsön 500ft ot valakitől és vegyél 1tesztet b@sszus! unokanővéredtől vagy a szomszédtól..........én már tuti nem idegeskednék ilyeneken és ha nem is vagy terhes...elég bonyolult az élet mit kell még bonyolitani???
2010. nov. 8. 09:09
 62/80 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nem tudsz venni egy nyanvadt terhességi tesztet, legalább már előrébb lennél réges-régen!!!

Az észt nem akarom osztani, különben én is kismama vagyok nehéz anyagi helyzettel, sőt még a munkahelyemről is kirúgtak, de nekem eszembe sem jutott, hogy elvetessem így is boldog vagyok, pénzel nem lehet mindent megvásárolni, többet ér a szeretet!!! De ez az én véleményem. Én az első perctől boldog voltam, hogy megtudtam, hogy jön a baba.

21hkm

2010. nov. 8. 09:12
 63/80 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas vagy.

A tesós sztorikat már meguntad, vagy mi?

2010. nov. 8. 11:31
 64/80 anonim ***** válasza:

Felesleges is bizonygatnod, akkor is üt róla, hogy ez nem lehet valós. Mi az hogy rossz kártyaszámot írt rá? Ilyen nincs! A gépbe a te neved mellet a te saját taj számod van, és arra asja ki a beutalót, nem külön írogatja rá, te észkombájn!!!! Lehet ugyanolyan vezetnéveü csaj, nem ezt firtattam, hanem a többi lehetetlen körülményt. Na meg akkor a másik csajnak is rossz tajszámot írtak a beutalójára? :D Neki már csak megvan a tajkártyája! Mivel azt írtad, hogy őhozzá volt írva a te tajszámod...Szóval ne is erölködj, ez úgy gyenge ahogy van.

Anyukád nem bízik a pisilős tesztekben? És neked sincs annyi eszed, hogy nyamvadt 500 ft-ot kérj kölcsön vkitől?

2010. nov. 8. 11:36
 65/80 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is feltűnt tesós sztorik szintén végig enterezve és 16/L.

Pisiteszt meg szabálytalanul megmondták az eredményt.

Tudod, az a furcsa, hogy egy lány akit ugyanúgy hívnak, mint téged, pont terhes lett, elment pisitesztre és neki negatív lett az eredménye. És miután neked ezt megmondták, rájöttek, hogy az mégse te vagy és telefonáltak anyukádnak, mert a laborba le volt adva anyád száma, hogy őt hívják, ha összekevernék a te leleted a másik pisitesztelős csajéval.

2 alatt nem tudtatok TAJ kártyát csinálni? Egyáltalán hogyan írtak beutalót neked, pláne nem a te orvosod, TAJ kártya nélkül?

Dolgozz még a sztorin, bár már kezd érdekes lenni.

Mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy aki terhes, elmegy a körzeti orvoshoz, kap pisitesztre beutalót, ilyen terhesség megállapításról sem hallottam még.

2010. nov. 8. 13:53
 66/80 anonim ***** válasza:

Tudtommal orvosnál csak manuális és uh vizsgálat van, beutalót pedig vérvizsgálatra adnak (ugyanazt a hcg-t nézik benne, ami a vizeletben is van, csak pontosabb az eredmény). A körzeti orvos nem hinném, hogy pisitesztre küldene, jóval inkább egy nőgyógyász szakorvoshoz.

Soha egy ismerősömnél (és nálam sem 2 kihordott tehesség és 2 méhenkívüli után) sem csinált orvos pisitesztet, azt csak én csináltam. Amúgy több mint 99% pontosságúak, de orvost még nem láttam használni ilyet.

2010. nov. 9. 07:50
 67/80 anonim ***** válasza:
Jó hát eleve baromság az egész, hogy a gyermekorvosához ment el terhesség gyanujával, és a doki még el is küldi pisiteztre....Egyértelmü, hogy elküldte volna nőgyógyászhoz, de taj kártya nélkül hozzá sem érnek. Ez is milyen már, hogy 2 éve veszett el, és még nem csináltatta meg? Ne már...
2010. nov. 9. 09:52
 68/80 A kérdező kommentje:

alapból anyámmal mentem,aki pisitesztet kért.:D

nema saját orvosomnál voltam,és a csajjal a nevünk egymás alatt van. és KÉZZEL írta a beutalót. a név melett születési dátum stbstb... és tajszám. olvashatott mást is.-.-"

de amúgy kur.vára unom,ha valaki nem hiszi el nem kell írni.

vettem tesztet. majdnem 1000ft volt...

és holnap reggel csinálom meg.

tegnap voltam orvosnál is mert sokat hánytam reggel..

azt mondta,hogy a pisiteszt NEGATÍV,de ha 2hét múlva se jön meg,akkor lehet hogy pozitiv,mert ha nem múltam el 1hónapos terhes nem biztos hogy kimutatja... így a terhességi tesztet is hülyeség volt megvenni.

amúgy az orvos azt mondta ha 2hét után nem jön meg akkor kell elmennem nőgyógyászhoz,és ha megjött utána is hogy megtudjam miért nem jött meg.

nem tudom hogy mennyi idős lehetek... kb 3hetes.:S

2010. nov. 9. 16:50
 69/80 anonim ***** válasza:

Mivel a terhességi időt az utolsó menstruációtól számolják, ha 1 hónapja késik a menzeszed, akkor már legalább 10 hetes terhes vagy. És a tesztek pedig az elmaradt menzesz (tehát már egy hónapja) napján kimutatják a terhességet.

Oké kézzel írta a beutalót, de nem listából írják, eleve nem is lehetsz bent egy másik orvos listájában, akinél akkor jártál először. TAJ kártya nélkül nem is láthatott volna el, pláne ha nem sürgősségi ellátás volt. És kizárt, hogy adott volna anyádnak vagy neked beutalót vizelettesztre (terhesség megállapítás céljából). Mert azt még az ügyeleten sem adnak, hanem csak a saját háziorvosod adhat. Ja és nem listából írogatják ki az adatokat, hanem belépnek egy kartonra, ahol csak és kizárólag a te adataid látszódnak. És mindenhol kérik a TAJ kártyát, pisitesztnél is, arra nem adnak ki eredményt, hogy bemondod a neved. Kell a TAJ kártya. Különben fizetned kell az ellátást.

2010. nov. 9. 17:45
 70/80 anonim ***** válasza:

Segits tisztaba tenni a dolgokat, mert eleg zavarosak a valaszaid:

1. Anyukad kerte a pisitesztet, ami ugyan az a teszt, amit gyogyszertarban arusitanak, es amiben o nem bizik. (amugy a vilagon tobb millio no hasznalja es bizik benne) Raadasul az orvos hulye, es meg kell neki mondani, hogy milyen tesztet csinaljon. Akkor anyukad miert nem lett orvos, ha ennyire erti a dolgat?

2. Nem sajat korzeti orvos csak surgossegi esetben lat el, a ket szep szemedert sem fog csak ugy behivni, mivel nem teheti a szabalyok szerint. Meg gyogyszert sem ir fel.

3. az meg ok, hogy van egy ugyanolyan nevu lany, es meg az is ok, hogy o is ott volt a rendelesen, de a szuletesi idotok csak nem egyezik ugye, es o is terhes es neki is az anyukaja vizelettesztet kert vervetel helyett? Amugy a haziorvosoknak is van terhessegi tesztcsikuk, azert nem kuldenek laborba vizeletteszttel.

4.a hanyas miatti vizsgalaton az orvos mit mondott? : teszt eredmenye negativ, akkor meg mi a fenen stresszelsz itt?

5. szamoljunk: a kerdes kiirasakor mar 1 honapja kesett a menzeszed (az 4 het), a terhesseget a legutolso menzesz elso napjatol szamoljuk (szabalyos ciklussal 4 hetet szamolhatunk 2 menzesz kozott)

ez nekem 8 hetnek tunik, amit mar 100%ban kimutat barmilyen teszt, de ezt az orvos is tudja, felteve, hogy ugyanazokat az infokat tudja mint mi

6. hogy szamoltad ki a 3 hetet? 1 honapja kesik, raadasul csak 1 alkalommal nem vedekeztetek elmondasod szerint, tehat a fogantatas pontos datumat is tudod, akkor megis hogy jott ki a 3 (ami legalabb 6 kellene legyen)?

Kerlek vilagosits fel minket ezekrol az apro homalyfoltokrol!!!!

2010. nov. 9. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!