Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.
de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S
szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.
az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...
anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.
ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.
" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.
most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.
azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.
segítsetek.:/
L/16!!!!!
Sziasztok!!
Szerintem egy ilyen fórum nem arra való h leosszuk azt aki kétségbe van esve és problémái vannak, inkább segíteni kéne neki!!!
Én Barátnőmmel 6 hónapja vagyok együtt, lefeküdtünk védekeztünk és teherbe esett, később kiderült h egyik "jóakarónk" elcsotra az óvszert barátnőm pénztárcájából kiböbködte tűvel és visszatette, mi ezt nem vettük észre!! Barátnőm 17 én 18 vagyok!! Nem tudom mitévő legyek!!
Most ennek a kérdésnek és a válaszoknak az elolvasásához elpazaroltam egy csomó időt.
Kérdező merre vagy???? Sok furcsaság és ellentét van a válaszaidban. Rossz ilyennel viccelődni, mi van ha egyszer tényleg így jársz?
Sajnálom, hogy vannak emberek akik ilyeneket találnak ki.
Kedves Patrik92!
Igen, a fórum arra való, hogy segítsük egymást,de valódi problémákkal kapcsolatban, és nem egy kitalációval vesztegessük egymás idejét. Már az elején is voltak furcsa dolgok, de a TAJ dolog teljesen kiverte a biztosítékot, onnantól kezdve szinte mindenkinek leesett, hogy ez nem valós történet. Ha megnézed, az elején vannak normális válaszok, ok, ott is osztogatják a kérdezőt, de tanácsokat adnak, lehetőségeket sorolnak fel. De azért nem most jöttünk le a falvédőről mi sem, hogy ilyen gyenge sztorit a leletével kacsolatban bevegyünk. Úgyhogy ennyi az ügyről. A te történeteddel kapcsolatban, tudom, hogy ez nem idevaló, de megjegyeznék pár dolgot. Pl. hogy azért lehet látni a csomagoláson, hogy van rajta szúrásnyom, bár lehet, hogyha sötétben vettétek ki, akkor nem tűnt fel, de az aktus végén mindig ellenőrizni kell, hogy nem lyukadt-e ki. És ha ezt megtettétek volna, akkor nem ott tartanátok, ahol most. Magától is kilyukadhatott volna, nem csak az ismerős rosszindulatától, és akkor nem tudnátok senkit hibáztatni. Már ha ez igaz történet, mert ezek után már sosem lehet tudni.
NEM VETTEM TESZTET! mivelanya azt mondta hogy megbízhatatlan.
nem kamu a kérdés,és nem az eredménnyel hívtak fel,hanem azzal hogy ELKEVERTÉK a leleteket.
amúgy mér ne lehetne ugyanolyan nevű csaj is mint én? ez sokakkal megesik.:S
nem tudtam hogy a véres vizeletnek ehhez köze se lehet...lehet felfáztam,de akkor miért hányok,hízok,és kívánok dolgokat? megvannak a jelek a terhességre..:S
hétfő megynk tajkártyát csináltatni,azthiszem.
szlővel kell mennem,és anya beteg... lehet nem tjud majd eljönni. apa meg dolgozik.
szóval lehet a hétfőt is beszoptam.
amúgy nemtudtam minden választ elolvasni,majd holnap válaszolok.
Kedves Utolsó válaszoló!!
Igazad van miis felelőtlenek voltunk, de megtörtént a dololog, változtatni nem tudunk rajta. egyébként beszéltünk a lány szüleivel, nem örültek a dolognak, de aztmondták segítenek, és amit leírtam az teljesen igaz. Ami meg ezt a kérdést illeti, Igen vannak fura dolgok benne!!
nem kamúu,de már nem fogom bízonygatni.:D aki nem hiszi el,az nem hiszi el.
már mondtam,hogy beutalóval mentem ugye vizsgálatra... azt írtam ha jól emlékszem,hogy orvosnál voltam és nem a saját orvosomnál.
a Török Zsuzsannánál egyszer voltam életemben...nemtudom hogy náluk ez hogy megy,de rossz kártyaszámot írt a beutalóra. ezért gondoltam hogy elkeverték. szerintem tiszta....
mittudomén... kb 2-éve elhagytam az irataimat,egy elég furcsa helyzetben,na de ezt haggyukis.:D utána rá körlbell 2étre kaptam egy levelet. amiben egy csaj elkldte a diákimat,de csak a diákimat azzal hogy megtalálta a Keletiben... vettem egy kis mappa féleséget és beletettem.... mivel sose érek rá,és anyám se és apám se nem tudok elmenni taj-t csináltatni. ezért fogok elmenni a saját orvosomhoz.. ő csak tudja mi a számom...:S
amúgy fogalmam sincs milyen teszten voltam de az a lényeg hogy pisiteszt volt.:D pisiltem,anyám elintézett pár dolgot és csumi. nem mondta meg h milyen teszt volt,de anya csak tudja...:S a csaj aki meg a leleteket adta ki " szabálytalanúl" mondta meg az eredményt. nem adta oda a leleteket,mert nem volt meg a számom de azt mondta h " ne izguljon drága,negatív lett. " körlbell.
azóta volt már minden... ééés most már nem érdekel.
anya nem ad pénzt tesztre,mert az "megbízhatatlan",apa le se szarja,és ha báttyámnak elmondanám úgy megverne hogy soha többé nem lehetnék terhes.
amúgy az ilyen vizsgálatokra elehet menni szülő nélkül?!
tegnapelőtt 10:36
ez édes... és elgondolkodtató. :/
___
tegnap voltam unokanövéremnél,és láttam ahogy ölelgetik egymást a kisfiával... annyira édes volt.
azt mondta hogy ő nem bánta meg 18-évesen,de ha dönthetett volna elvettete volna.
nem adta volna örökbe,elvetette volna. és azt mondta hogy ne hibázzak... ne tegyem tönkre az életem,és másét se...
ééés nemtudom mire célzott a "másét se"-vel,de ő teljességgel ellenzi az örökbeadást...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!