Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.

de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S

szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.

az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...

anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.

ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.

" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.

most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.

azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.

segítsetek.:/

L/16!!!!!

2010. nov. 1. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
74%
Elképzelhető, hogy ha körzeti vagy ügyeletes orvoshoz ment, HCG tesztet csinált, bár egy nőgyógyász reflexből ultrahangozik, és egy hónap késéskor már egyértelmű a válasz, már szívhang is van (hamarabb is). Nem értem, mit lehet elcserélni, milyen vizsgálat lehetett... egy hónapos késésnél már manuális vizsgálattal is meg lehet állapítani a terhességet, ilyen se volt?... Hol laksz te, nincs ott rendes orvosi ellátás?..
2010. nov. 6. 12:12
 42/80 anonim ***** válasza:
Hol vagy kérdező? Nem akarsz válaszolni?
2010. nov. 6. 12:28
 43/80 anonim ***** válasza:
Most gondolkozik, hogyan magyarázza ezt meg. :) Merthogy elég nehéz, mert amiket itt összehordott, az egy baromság, és éppeszü ember nem hiszi el, hogy így össze lehet cserélni a TAJ számot csak azért mert más is azon a vezetékneven fut... A gépbe az ő neve mellett az ő TAJ száma szerepel, nem fogják összecserélni senkivel, a laborba meg pláne nem.
2010. nov. 6. 12:37
 44/80 anonim ***** válasza:

És aztán hány éves a kedves papa, hogy máris tudja, hogy nem jók a spermái????

Nem szorult beléd egy kis költői véna, kedves kérdező????

Amúgy aranyosak a történeteid :-))

2010. nov. 6. 12:58
 45/80 anonim ***** válasza:
Az az idegesitő, hogy ez a csaj (ha az egyáltalán) rendszeresen rontja itt a levegőt, meg veszi el a helyet a normális kérdések elől a különböző elmebeteg történeteivel. Egyszerűen nem kéne rá válaszolni, szerintem annyira egyértelmű, amikor megjelenik a kamu kérdéseivel ...
2010. nov. 6. 13:03
 46/80 anonim ***** válasza:
Na igen, már az is gyanús volt az elején, hogy 18 éves, és már tudja, hogy nem jók a spermái. :D Az ilyenre csak akkor szokott fény derülni, mikor hosszú idő után nem jön a baba, és elmennek kivizsgálásra a felek. És nem 18 évesen, mikor eszébe se jut, hogy legyen neki. Aztán erre még rájön a sok össze-visszaság...aztán a TAJ számos történet. Nem értem mire jó ez, de legalább tényleg lenne esze hozzá, és hihető lenne.
2010. nov. 6. 13:08
 47/80 anonim ***** válasza:
Légyszi,kérlek szépen....Meséld már el,hogy miért jó kitalálni kamukérdéseket?Ilyen tökkelütött,bugyuta összevissza magyarázkodós sz_rokkal van már tele ez az oldal.Szánalmas.
2010. nov. 6. 13:53
 48/80 anonim ***** válasza:
Ezt én se értem.Én 2 hét kimaradás után egyből teszteltem és akkor már látszik is.Most nem tudom mivel jobb az hogy 1 hónapja csak tippelgetsz az vagy-e vagy se.Most nem szekálni akarlak de még senkinek nem válaszoltad meg azt hogy miért nem teszteltél?
2010. nov. 6. 14:16
 49/80 anonim ***** válasza:
100%

Kedves válaszolók!

Látom már a többség rájött hogy kamu volt,de nagyon sokan kérdezik hogy miért csinálta ezt az ismeretlen?

Szerintem pénzt szeretett volna kicsikarni valakitől,de sajnos nem talált ezen az oldalon palimadarat ,ezért eltűnt a beteges hazugságaival együtt hál Istennek.

Ha ne tán olvasnád a soraimat "kedves hazudozó"

gondolkodj el azon hogy ezen a fórumon az emberek próbálják egymást segíteni és nem BECSAPNI!

2010. nov. 6. 15:01
 50/80 anonim ***** válasza:
Ha többen jeleznétek a moderátornak mint azt én is tettem akkor törölnék a kérdést!
2010. nov. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!