Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.
de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S
szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.
az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...
anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.
ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.
" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.
most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.
azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.
segítsetek.:/
L/16!!!!!
És aztán hány éves a kedves papa, hogy máris tudja, hogy nem jók a spermái????
Nem szorult beléd egy kis költői véna, kedves kérdező????
Amúgy aranyosak a történeteid :-))
Kedves válaszolók!
Látom már a többség rájött hogy kamu volt,de nagyon sokan kérdezik hogy miért csinálta ezt az ismeretlen?
Szerintem pénzt szeretett volna kicsikarni valakitől,de sajnos nem talált ezen az oldalon palimadarat ,ezért eltűnt a beteges hazugságaival együtt hál Istennek.
Ha ne tán olvasnád a soraimat "kedves hazudozó"
gondolkodj el azon hogy ezen a fórumon az emberek próbálják egymást segíteni és nem BECSAPNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!