Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
A barátommal 8hónapig jártunk ( viszont lelépett amikor megtudta hogy LEHET hogy terhes vagyok...:S) és óvszer nélkül csináltuk,mert a barátomnak van egy kis problémája... és,így nem sok esély volt rá,hogy teherbe essek.
de most... rosszul vagyok,fáj a fejem,hányok reggelente...éhesebb vagyok,és kívánosabb. a menzeszem 1hónapja késik.:S
szerintem terhes vagyok,holnap megyünk labortesztet csináltatni.
az a problémám,hogy nekem nincsen pénzem abortuszra...
anyám ki is kelne a hitéből,ha nekem kellene fizetni.
ő úgy gondolja,hogy a pasinak kell fizetni mert nem belőle szednek ki valamit,és lehet nem neki lesz sohatöbbé gyereke. igazat adok neki ( anyámnak ).viszont,a volt barátom kijelentette,hogy ő viszont nem fog kifizetni semmit.
" ha kell a selejt tartsd meg,ha nem akkor fizesd ki azt az abortuszt! " ő pontosan így fogalmazott.
most mit tegyek? nekem nincsen pénzem.
azt hallottam hogy az abortusz amúgy is húzós,és felnevelni nem szeretném mert nincs meg az anyagi hátterem.
segítsetek.:/
L/16!!!!!
"mindenki azt mondja hogy vetessem el"- Gondolom azt is mondta mindenki, hogy védekezzél!
01:38-as, épp eszű nő azt felbírja dolgozni, hogy a gyerekének fájdalmat okozva darabokra szaggattatja a testét?
Mi az, hogy az még nem számít embernek? Szinte teljesen ki van fejlődve. Nézz utána, hogy mennyire fejlett egy 12 hetes magzat!
Szerettem volna ide neked belinkelni abortuszos videókat, de a kérdező miatt nem tettem.
Én még mindig az örökbeadás mellett állok!!! Persze megértem, hogy nehéz, főleg annak akinek van szíve. 9 hónapig a tested része, megszülöd, aztán átadod másnak. Valóban nem könnyű, de a gyilkosság sem az. Én nem értek egyett azzal, hogy valaki döntsön más élet felett. Mert az a csöppség igenis már él, érez...
01.38-as vagyok igen tudom hogy az abortusz is szörnyű, nem kell hozzá nekem videó, és gyermekem is van, és én sem vetetném el ha terhes lennék, de tudom hogy az örökbeadás is szintn ugyanolyan és szerintem még nagyobb trauma is, mert kihordod megszülöd és lemondasz róla. És gondolj bele azokba akik annyira várják azt a babát az örökbefogadó szülökre, hogy hány száz olyan eset van hogy a vérszerinti szülő meggondolja magát az utolsó pillanatban. Az pedig már senkinek sem jó. Én nem mondom hogy jó az abortusz, de szerintem a kettőből még mindig az a jobb megoldás.
De a legjobb az lenne kedves kérdező ha megtartanád. Hidd el ha gyermeked van a föld alól is összeszeded a pénzt bármire amire szükség van. Amúgy pedig nem olyan vészes egy gyermek eltartása. És rengeteg használt holmit lehet venni olcsón, és ismerősőktől is ingyen kapni ruhákat babaágyat stb.
Tudom hogy az enyém,én is megtaranám szívesen.... ha idősebb lennék. én érett vagyok de nem annyira hogy felneveljek egy gyereket,és mint ahogy mondtam nekem ezt megmutatni se tudja senki.:S
én még kiakarom élni az életem... nem akarom megölni,és elveszíteni se...
akarom őt... de :S még csak 16-éves vagyok. unoka növérem 16-évesen szlt... most 18,és 2gyereke van.azt mondta hogy imádja a gyerekeit,de ő is még kiakarta élni az életét... azt mondta hogy vetessem el mindenképpen,és majd 28-35-évesen ráérek.
úgy sajnálom hogy teherbe estem,mert valakinek mindig rossz lesz valami ebben... úgy értem,én trelmetlen vagyok és még kicsi egy gyereknek... de megölni nem fogom.
az lehetetlen hogy megöljem.
az enyém,és szeretem.:S
örökbe adni meg főleg nem fogom,na arra tuti nem lennék képes...
megszlöm a gyerekemet... és oda adom másnak? más fogja felvenni amikor sír? hogy tudnék így élni? mivan ha majd felnő és felfog keresni engem? és csodálatos lessz? ezt fogom bánni a legjobban ha megteszem...
amúgy... ma véreset pisiltem.. ez jelenthet valamit?
elég sok vér volt,de azért nem annyi hogy rosszul érezzem magamat tőle.:S
mit jelenthet ez? voltam vizsgálaton,azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes. de összekeverték a leleteimet,nem rég hívtak fel...:S szóval most megint úgy vagyok hogy nem tudom mivan.... nem adják ki mert nem múltam el 18,és nincs TAJkártyám..... nem hiszem el...
amúgy barátnpm szerint elvetéltem.... igaz ez?????????????????????? nagyon sírok :(
nem rég hívtak... Ilyenkor már nem hívnak Kórházból.
ha vérzel, akkor valószínű vetélés lesz a vége. menjél kórházba mihamarabb.....
nem kamu ez a sztori te? milyen vizsgálaton voltál, ami kimutatta hogy nem vagy terhes, miért nem vettél egy tesztet?
és te a vizsgálaton megtudtad hogy NEM vagy terhes, utána meg azt írod, hogy összekeverték, felhívtak, de nem adják ki, ha egyszer már megmondták hogy nem vagy, azzal, akkor már kiadták a lényeget, ha tudják hogy összekeverték, akkor oldják meg, és mondják meg hogy igen vagy nem, mint ahogy azt már megtették egyszer, nem?
azon nem gondolkodtatok,hogy elveszítettem a TAJ kártyámat????????????!
miért kell mindig meggyanúsítgatni?
de ami a legkomolyabb,hogy kur.va kis dolgokon akadtok fenn.
a nem rég nekem órákat jelent... miért nektek a nem rég mennyit jelent? nemtudom mikor írtam azt... kb 10kor?! na engem 6-kor hívtak kb hogy összevekeverték,és ha pontosan mondom mert még talán ezen is fennakadtok,ANYÁMAT hívták.
Van egy ugyanolyan vezeték nevű csaj min én,ugyanabban a kerletben lakik,és ugyanoda járunk orvoshoz.
na az ő orvosa Török Zsuzsanna,az enyém Bedők Mária...
mindenképp elakartam menni orvoshoz,így bementem a Török Zsuzsannához... ő meg összekeverte a TAJszámainkat.
ennyi...
a csaj negatív lett, nem tudhatja mindenki a nevem... így azthidték hogy én vagyok,és amikor odamentem kikérni a leleteimet,kérték a tajszámom,én meg nem tudtam így a nevemet mondtam és a szletési évemet. az a csaj aki a leleteket adja ki azt hidte hogy annak a Laura nevű csajnak akinek ugyanaz a vezeték neve mint az enyém,annak rossz a tesztje és neki teljesen más azt eredménye. mert a tajszáma az enyém volt. így nekem megmondta az eredményt,és én szépen hazamentem.
aztán másnap anyámat hívták... és holnap megy be anyu.
hihetetlen. nem viccelődök... ezzel viccelődni?!!!
mindegy.
a vérzés elmúlt... csak pisiléskor véreztem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!