Ez baratsag extrakkal vagy valami mas? Lehetek terhes?
Én már nem értem ezt a kitalált mesét, de a kedvenc mondatom ez belőle: "nem hanyagol el mivel baratok vagyunk nagyon jol kijovunk es egesz nap irogatunk"
Sírok😂
Na varjal, tehát akkor ha jol értem: szilveszterkor a kispöcs megujjazott, meg kiverted meg egy picit ráültél, és a haverjai előtt lekapott. Közben időpontra mentek anyukájával vendégségbe, 10re. Azt tudom elkepzelni, hogy fent vagytok az emeleten, ez így megtortenik, és mintha csak társasjátékoztatok volna fent a haverokkal, lementek, ő pedig megy tovább a buliból anyukájával valahova vendégségbe.
Ezt te sem gondolod komolyan. Szerintem téged jelenteni kellene, de nem csak itt, hanem dokinál is, mert orvosi eset vagy. :)
Igazából nem tudjuk a sorrendet, ki hova ült és mikor, ki kinek verte ki előtte vagy utána, ki hova nyúlt..
Valóban kicsi a sansz, hogy ennyitől terhes legyél,ha úgy volt, ahogy leirtad utólag.
De mivel a sztori sántít, itt-ott még változik is, sanszos hogy volt ott több is és nagyon éretlenek vagytok, ha ennyi megnyugtat, hogy 50bol 2 azt mondja, nem vagy terhes, és a pasi mantrázza hogy nem lesz baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!