Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez baratsag extrakkal vagy...

Ez baratsag extrakkal vagy valami mas? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van egy fiubaratom, eleg regota ismerjuk egymast, es most szilveszterkor megujjazott, csokoloztunk, meg kivertem neki, es a haverjai elott is lekapott. Beszelgettunk errol hivasba, de azt mondta h ok se tudja hogy mik vagyunk mivel nem vagyunk eggyutt. Valamint nem hozott gumit, de kb 3 mozgas erejeig ra ultem, es nem elvezett el meg semmi, de lehetek terhes?

jan. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, az fogamzásgátlás, nyugtat, hogy nem lesz baj 😂😂
jan. 2. 00:07
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha privátban írod a korod akkor nem vagy még 16 :-D nagyon gratulálok kislány Anyukád büszke lehet az okos és felelős NAAGY lánykájára. Kisfiú van már 15?
jan. 2. 07:07
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem értem ezt a kitalált mesét, de a kedvenc mondatom ez belőle: "nem hanyagol el mivel baratok vagyunk nagyon jol kijovunk es egesz nap irogatunk"

Sírok😂

jan. 2. 09:38
 54/67 anonim ***** válasza:
100%

Na varjal, tehát akkor ha jol értem: szilveszterkor a kispöcs megujjazott, meg kiverted meg egy picit ráültél, és a haverjai előtt lekapott. Közben időpontra mentek anyukájával vendégségbe, 10re. Azt tudom elkepzelni, hogy fent vagytok az emeleten, ez így megtortenik, és mintha csak társasjátékoztatok volna fent a haverokkal, lementek, ő pedig megy tovább a buliból anyukájával valahova vendégségbe.

Ezt te sem gondolod komolyan. Szerintem téged jelenteni kellene, de nem csak itt, hanem dokinál is, mert orvosi eset vagy. :)

jan. 2. 09:45
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tezsvírek 😂
jan. 2. 17:35
 56/67 anonim ***** válasza:
13%
Ennyitől nem leszel terhes, ne aggódj.36/N
jan. 2. 18:58
 57/67 A kérdező kommentje:
Koszonom 56 os a normalis valaszt❤️
jan. 3. 00:35
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne ennyitől terhes. Én is normális választ írtam de valós tényekkel...
jan. 3. 12:18
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem tudjuk a sorrendet, ki hova ült és mikor, ki kinek verte ki előtte vagy utána, ki hova nyúlt..

Valóban kicsi a sansz, hogy ennyitől terhes legyél,ha úgy volt, ahogy leirtad utólag.

De mivel a sztori sántít, itt-ott még változik is, sanszos hogy volt ott több is és nagyon éretlenek vagytok, ha ennyi megnyugtat, hogy 50bol 2 azt mondja, nem vagy terhes, és a pasi mantrázza hogy nem lesz baj.

jan. 3. 13:16
 60/67 A kérdező kommentje:
59 es , igenis megnyugtat, mivel tobb tapasztalt noi ismerosommel es csaladtagommal beszeltem koztuk olyannal is akinek van gyereke es ok is alatamasztottak hogy ennyitol fixen nem foleg ugy hogy belem se elvezett a faszi, es hogy nyugodjak le nem lesz semmi ennyitol
jan. 4. 23:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!