Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez baratsag extrakkal vagy...

Ez baratsag extrakkal vagy valami mas? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van egy fiubaratom, eleg regota ismerjuk egymast, es most szilveszterkor megujjazott, csokoloztunk, meg kivertem neki, es a haverjai elott is lekapott. Beszelgettunk errol hivasba, de azt mondta h ok se tudja hogy mik vagyunk mivel nem vagyunk eggyutt. Valamint nem hozott gumit, de kb 3 mozgas erejeig ra ultem, es nem elvezett el meg semmi, de lehetek terhes?

jan. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%
Bakker az pont kb az ovu előtt van...
jan. 1. 19:47
 22/67 anonim ***** válasza:
94%

Felelőtlenül szexelni nem féltél kérdező? Hány éves vagy? 16 felett mehetsz egyedül nőgyógyászhoz és felírják az esemény utánit.

De megértelek, ha az én lányom lennél, én se örülnék hogy ilyen felelőtlen, buta kislány vagy még.

jan. 1. 19:48
 23/67 A kérdező kommentje:
Nagyon félek, és anyumnak se merem elmondani
jan. 1. 19:49
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
jan. 1. 19:53
 25/67 A kérdező kommentje:
Privátban megírom ha szeretnéd
jan. 1. 19:57
 26/67 A kérdező kommentje:
megkérdeztem a srácot, azt mondja nem volt előváladéka sem volt, mert egy perc alatt el se jutott arra a szintre
jan. 1. 20:04
 27/67 anonim ***** válasza:
74%
Ha nemi életet élsz, NÁLAD legyen mindig óvszer. Mondhat mindent a fiú, de a következményeket te viseled (gyerek, nemi betegség). Előbb ültél rá és utána verted ki neki? Először 3-4 mozdulatot írtál, most meg már 1 percet, na ezért veszélyes ez a "csak kicsit hadd rakjam be". Most már tökmindegy, ha nem jön meg a menstruációd a szokott időben tesztelj. DM-ben vagy Rossmannban lehet kapni többféle terhességi tesztet, egyszerű őket használni bár jobb lenne ha valami tapasztaltabb nő segítene, hogy biztosan jól használd. Hogy barátság extrákkal vagy sem, tökmindegy, ne ez legyen most a legnagyobb problémád.
jan. 1. 20:17
 28/67 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy hány percet ültél rá, a pasi nem fogja érezni az előváladekot. Terhesség lehet ha szex van és ez szex volt, ráadásul a lehető legrosszabb időpontban. De nem biztos, hogy terhes lettél, a gond csak az, hogy most ezt nem lehet tudni. Aktus után 14 nappal tudja leghamarabb kimutatni a terhességi teszt ha terhes vagy. De ekkor már csak abortusz jöhet szóba, vagy megszulod. Szex után 72 óráig lehet bevenni esemény utáni tablettát, jobb, hatásosabb ha minél hamarabb veszed be. Nem tudom hány éves kor alatt kell hozzá a szülő, mert csak orvos írhatja fel. Nézz utána, vagy vártok két hetet, hogy mit mutat a teszt. Ha szexelsz és nem szedsz tablettát akkor mindig gumival csináld.
jan. 1. 20:41
 29/67 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy 5-10 mp-et "mozogtál rajta" attól még igen, lehetsz terhes. És ja, ha kb 28 napos ciklusaid vannak, akkor ovuláció előtt állsz. Írass fel dokival esemény utánit, még most nem vagy elkésve, 72 óráig be lehet venni.

De máskor mielőtt egy ilyen felelőtlen tett miatt ekkora hormonkoktélnak teszed ki a tested, inkább húzz gumit. Legyen nálad MINDIG.

jan. 1. 20:41
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon felelőtlen voltál és lehetsz terhes. Még nem késő, hogy elmenj az ügyeletre, felírnak esemény utáni tablettát. Aktus után 72 órád van, hogy bevedd.
jan. 1. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!