Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez baratsag extrakkal vagy...

Ez baratsag extrakkal vagy valami mas? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van egy fiubaratom, eleg regota ismerjuk egymast, es most szilveszterkor megujjazott, csokoloztunk, meg kivertem neki, es a haverjai elott is lekapott. Beszelgettunk errol hivasba, de azt mondta h ok se tudja hogy mik vagyunk mivel nem vagyunk eggyutt. Valamint nem hozott gumit, de kb 3 mozgas erejeig ra ultem, es nem elvezett el meg semmi, de lehetek terhes?

jan. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Emiatt nem vagyok ribi, mert nem fekszek le 20 fiuval, nem adom meg barkinek a testem, es egyszerre egy fiuval beszelgetek szoval ne keverjetek a fogalmakat
jan. 1. 19:26
 12/67 anonim ***** válasza:
18%
11 itt normális választ ne is várj...itt mindenki tökéletes...
jan. 1. 19:29
 13/67 anonim ***** válasza:
85%

#10 "Ti soha nem csináltatok hülyeséget tini korotokban?"

De. De azért tudtam, hogy mi az, amit még lehet, és mi az, amit már nem. Mondjuk hogy nem megyek bele védekezés nélküli szexbe, főleg ejakuláció után, amikor 100%, hogy már az előváladék is tele lesz spermákkal.

jan. 1. 19:29
 14/67 A kérdező kommentje:
De akkor mennyi százalék esély lehet arra hogy terhes vagyok? Mert tényleg kesevet mozogtam rajta, kb 5-10 másodperc
jan. 1. 19:32
 15/67 anonim ***** válasza:
14%
Ha benned volt a farka akkor csak 99%-ban leszel kismama.
jan. 1. 19:34
 16/67 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írjuk hogy 1% ha te pont beleesel, mint ahogy azt is hiába, hogy 99% ha megúszod. Máskor ne legyél buta felelőtlen kislány.
jan. 1. 19:36
 17/67 anonim ***** válasza:
100%

Mit számít, hogy hány százalék? És ha csak 5? Az hol vígasztal téged, hogyha terhes leszel, hogy 95% meg nem?

Szóljál anyukádnak, hogy meggondolatlan voltál és írassatok fel esemény utáni tablettát. Remélem ezután normálisan fogsz védekezni.

jan. 1. 19:36
 18/67 A kérdező kommentje:
Félek elmondani anyumnak, mert tudom hogy emiatt romlani fog a kapcsolatunk, es nem is fog velem beszélni
jan. 1. 19:43
 19/67 anonim ***** válasza:
100%
Nagy esélye nincs, hogy terhes legyél, de nem lehet kizárni, ezért kellene mindig gumit húzni. Menzeszed előtt 2 héttel tudsz leginkább teherbe esni. Mikor kell megjonnie?
jan. 1. 19:44
 20/67 A kérdező kommentje:
január 15én kellene
jan. 1. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!