Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez baratsag extrakkal vagy...

Ez baratsag extrakkal vagy valami mas? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van egy fiubaratom, eleg regota ismerjuk egymast, es most szilveszterkor megujjazott, csokoloztunk, meg kivertem neki, es a haverjai elott is lekapott. Beszelgettunk errol hivasba, de azt mondta h ok se tudja hogy mik vagyunk mivel nem vagyunk eggyutt. Valamint nem hozott gumit, de kb 3 mozgas erejeig ra ultem, es nem elvezett el meg semmi, de lehetek terhes?

2024. jan. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú hogy sok "tapasztalt" nő, akik annyira okosnak tartják magukat hogy ilyent mondanak. De nyugodtan csináld csak amíg egyszer csak olyan szerencsés nem leszel hogy pont te leszel az a kevés százalék egyike aki pont beleesett abba a kis részbe.

Képzeljétek el, te is meg az a sok tapasztalt "érett" nő, hogy igenis ennyitől is teherbe lehet esni, az más kérdés hogy egyrészt kevés, eséllyel, másrészt pedig ez az egyik legrizikósabb "védekezési" módszer.

Ideje elmenni egy nőgyógyászhoz érdeklődni a védekezésről meg felcsapni egy biológia könyvet.

2024. jan. 5. 00:25
 62/67 anonim ***** válasza:
100%
Jó, kedves kérdező, attól még, hogy a tapasztalt női ismerőseid ezt mondták, és ez téged megnyugtat, az jó, de attól még te is tudod jól - hiszen széjjel aggódtad magad - hogy oroszruletteztél ezzel a kis akcióddal, és igenis lehetsz terhes. Megsúgom, hogy én speciel így lettem, egy ilyen kis "ráüléssel" gumi nélkül a férjemmel, de mi már úgy voltunk vele, hogy ha be is sikerül, akkor annak is örülünk.
2024. jan. 5. 08:28
 63/67 A kérdező kommentje:
62 es, a párod belédélevezett? Valamint kb mennyi ideig ültél rajta?
2024. jan. 5. 10:34
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

Elég felelőtlen hozzáállás.

Egyszer megúszod, vagy kétszer de egyre messzebb mentek, aztán jön a következő kérdés, hogy nem jött meg, terhes lehetek e, mert a múltkor se lettem.

2024. jan. 5. 11:07
 65/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem, utána gumit húztunk. És rövid ideig, de meg nem mondom már neked hogy pontosan hány másodpercig, nem mértem meg nem most volt. 😀

2024. jan. 5. 13:50
 66/67 A kérdező kommentje:
Megjott a mensim, koszi a kedves, segito valaszokat
2024. jan. 15. 17:02
 67/67 anonim válasza:
Jöjjetek össze, naaaa
aug. 11. 00:08
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!