Szerintetek érdemes lenne tesztet csinálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
5 napja késik a megszokott 30 napos ciklusaimnál a mensim.
Nem védekezünk, mivel megszakításost alkalmazunk 2 éve. Ha jönne nem lenne baj, csak még konkrétan nincsen tervezve.
Most vagyok a 35. napban. Sima exepiles tesztem van most itthon, érdemes lenne vennem egy korait, ami tutira kimutatná? Vagy elsőre jó lesz, ami itthon van?
Sokat stresszeltem az utóbbi pár hétben, az sincsen kizárva. A melleim szoktak feszülni, de most csak a mellbimbóim érzékenyek. Egyszer - egyszer éreztem, mintha megjönne, de nem jött meg azóta sem. 😁
TSH-m magas (baba tervezésnél ezzel gyógyszeresen fogunk tudni foglalkozni). Nagyjából 3800 szokott lenni az ideális 2000 helyett.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Köszönöm a válaszotokat.
ma 09:34
2/5 anonim válasza:
Már tesztelhetsz, ki fogja mutatni ha baba van.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor már pompás lesz az x-epil is. Pláne, ha az van otthon, más meg nincs. :D
4/5 anonim válasza:
Miért ne csinálnál? Max pár száz forintot buksz vele.
5/5 anonim válasza:
Már simán kimutatja a teszt, ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!