Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez baratsag extrakkal vagy...

Ez baratsag extrakkal vagy valami mas? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van egy fiubaratom, eleg regota ismerjuk egymast, es most szilveszterkor megujjazott, csokoloztunk, meg kivertem neki, es a haverjai elott is lekapott. Beszelgettunk errol hivasba, de azt mondta h ok se tudja hogy mik vagyunk mivel nem vagyunk eggyutt. Valamint nem hozott gumit, de kb 3 mozgas erejeig ra ultem, es nem elvezett el meg semmi, de lehetek terhes?

2024. jan. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
70%

Bocsi nekem is van egy fiú barátom akivel jóban vagyok, meg irkálunk, semmi komoly,mégsem pattanok a farkára..Ez így eléggé gyenge érv hogy jóban vagytok meg irogattok stb.Hány éves vagy? 15..

Lehetsz terhes.Egyenlőre ne szólj senkinek, várd meg a január 15öt, veszel egy terhességi tesztet és ha az pozitív ráérsz utána cselekedni.Most úgysem tudsz semmit tenni. De szerintem aki rápattan egy fiú farkára meg megujjaztatja magát a nélkül hogy kapcsolatban lenne az illetővel, az ribi bocsi.

2024. jan. 1. 20:50
 32/67 anonim ***** válasza:
95%

Huuu anyukám. Van 2 tini lányom, de én ha tetszett, ha nem elmondtam nekik kerek perec, hogyan is működünk, mi nők (ciklustudatosság, fogamzásgátlás), és mondtam, hogy nem szégyen ám gumit venni. Ezeket ma már nem szokták elmondani? Legalább suliban, ha már otthon nem?

Kedvesem, ha nem vagy még 16, akkor vegyél erőt magadon, mondd el édesanyádnak, és sipirc az ügyeletre. Ha még már 16 felett vagy és úgy érzed, hogy ezt nem bírja ki a kapcsolatotok, akkor holnap neked irány de már reggel.

2024. jan. 1. 20:54
 33/67 anonim ***** válasza:
67%
6# nekem tininek se kellett lennem, simán hülye 22 éves voltam. Unatkoztam az egyetem mellett, összejárogattam az egyik barátommal. Nagyon szerelmes lettem, láttam a jeleket, hogy ő is szeret, aztán mikor bevallottam, úgy elhajtott a bús pics@ba, hogy ma is fáj. :(
2024. jan. 1. 21:15
 34/67 anonim ***** válasza:
91%

Igen ez barátság extrákkal valószínűleg. De érdemes lenne tisztázni hogy ki hogy érez és akár kapcsolat is lehet, ha ő is úgy érez nyilván.

De ha még akár egyikőtök sem érez valamit, akkor sem érdemes folytatni mert 99 százalékban minimum az egyik fél többet akar, többet érez ami elég szr érzés, mivel a másik ha belegebed sem akar többet mint testiséget, amikor épp igénye van rá és ugyanez a kommunikációt érinti.

Igen lehetsz terhes, bár igen kis eséllyel de lehet. Az esély csökken ha azelőtt ültél rá hogy ő neki lett volna orgazmusa, de mivel ugye középidőben vagy te a termékenységet illetően igy az esély nő. Magától az előváladéktól nem lehet teherbe esni de ha az előváladékban van akárcsak egy kósza "ebihal", na attól igen. Ezért van az hogy magát a megszakításos módszert nem tartják védekezési módszernek, hiába kevés százalékkal (de ha védekezési módszernek tekintjük akkor a legtöbbel) eshet teherbe az ember mellette, hogyha beleesik abba a kevésbe az nem fogja vigasztalni.

Plusz mégcsak nem is stabil kapcsolatban vagytok, kitudja mit szedsz össze tőle.

Sztori pedig az hogy mi is megszakítással védekeztünk és bár legnagyobb örömömre de itt a kislányunk.

2024. jan. 1. 21:20
 35/67 A kérdező kommentje:

rosszul irtam, nem egy perc volt, 10

masodperc kb, es szeretjuk egymast, ezt mar tobbszor is kimondtuk, de megse vagyunk eggyutt.

2024. jan. 1. 21:39
 36/67 A kérdező kommentje:
mielott raultem nem elvezett el, es utana sem mert mennie kellett idopontra
2024. jan. 1. 21:41
 37/67 anonim ***** válasza:
100%

Menj már el az ügyeletre csajje ne itt írogassál. Kifutsz az időből és utána csak az abortusz vagy a csecsemő marad.

Ügyelet de gyorsan!

2024. jan. 1. 21:42
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy nem kívánt terhesség esetében édesmindegy.
2024. jan. 1. 21:44
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj jól, ezt te írtad:

"Beszelgettunk errol hivasba, de azt mondta h ok se tudja hogy mik vagyunk mivel nem vagyunk eggyutt."

Ez a csávó nemhogy nem szeret, nem is akar tőled semmit. Mert normális esetben dugás elott megkerdezi akarsz-e vele járni. Dugás után meg pláne, de ő nem kérdezte meg, érezte, hogy enélkül is rapattansz a farkára. Ráadásul barátok sem lesztek már ezek után. Barátgyilkos dolog a szex. Ezen hamarabb kellett volna gondolkodni.

2024. jan. 1. 21:47
 40/67 anonim ***** válasza:
100%

Téged komolyan a köztetek lévő érzések érdekelnek ahelyett hogy aggódnál egy nemkívánt gyerek miatt?

Vagy kamu az egész, vagy irtó borjú vagy.

2024. jan. 1. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!