Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után kinek mennyi időbe telt hogy összejöjjön a baba ?

Figyelt kérdés
November elején hagytam abba a dilenille nevezetű tablettát, november 11 volt a megvonásos vérzés aztán december 30 az első mensi, lehet tenni valamit hogy gyorsabban beálljon a ciklus ? Ja és közbe próbálkoztunk párommal volt pozitív tesztem de nem maradt meg sajnos, gondolom az elvékonyodott méhfal miatt. A méhpempőt ajánlották valakinek segített ?
ma 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Én júniusban hagytam abba 9év után a gyógyszert, júliusban teszteltem pozitívat
ma 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
10 év után januárban hagytam abba, szeptemberben lett pozitív a tesztem, májusban megszületett a lányunk. Nekem be se állt a ciklus, össze-vissza volt, már időpontom is volt ez miatt.
ma 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 10 éve hagytam abba. Most már lombikozunk.
ma 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Én 7 év után hagytam abba és vagy 2-3 hónap után fogtam magam és elmentem nőgyógyászhoz kaptam tablettát ami megindította mert utána műteni kellett engem. És utána kaptam a dilenillet ha jól emlékszem márciustól szedtem és ahogy írtam november elején hagytam abba. Nekünk végülis december az első próbálkozós hónap volt de nagyon elkeseredtem hogy pozi teszt után megjött.
ma 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!