Hogyan sikerült feldolgozni hogy anya leszel?
Figyelt kérdés
Nem várt baba, de férjemmel megtartsuk mivel adott az idő és a körülmények is. Szerettünk volna gyermeket de csak 2-3 év múlva. 6 hetes vagyok. Most lesz 2 hete hogy megtudtam de még mindig pánikolok. Nem tudom még felfogni hogy anya leszek. Félek tőle az egész helyzettől az új élettől. Mások annyira könnyen veszik , kérdezgetem a kismamákat és csak pozitív válaszokat kapok. Akkor én mért érzek így? Bennem van a hiba? Akinek volt ilyesfajta állapota mennyi idő alatt múlt el? Egyátalán tudta élvezni a terhességét? Köszönöm2023. júl. 19. 12:30
31/36 anonim válasza:
Nehéz szavakba önteni azt az örömet, amikor megtudtam, hogy apja leszek valakinek, pedig a nő több hónapos terhesen jött vissza, és inkább egy pszichológiai eset, mint ő a végtelen nárcizmusával.
32/36 anonim válasza:
De hát nem tervezett, mert nem akarták most. A tervezett, az az, amikor akarjuk és csináljuk, lehetőleg most. Az, hogy majd évek múlva, hát bocsánat, de a mostra nem aktuális. Nem hiszem el, hogy ezt felnőtt embereknek magyarázni kell!
33/36 anonim válasza:
32# Én azt nem hiszem el,hogy ilyen felnőtt emberek vannak,már bocsánat. Mit rugózol már ezen könyörgöm. :D Oké,legyen igazad,csakhogy megnyugodj. Bár a kérdés nem erről szólt,hogy tervezett-e,hanem hogy fél,amit minden egyes normális kismama érez. Na én ráhagyom.
34/36 anonim válasza:
Hogy mit rugózok? Anya vagyok, bszki! Edukálok. Senkinek sem válik előnyére, hogy hatalmas bizonyossággal állít fszságokat. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy 2+2=5, és akkor is annyi, mert te úgy gondolod. Amint látod, szívesen segítek. Sajnos, sokaknak fáj szembesülni a saját hülyeségükkel, ezért megsértődnek. De a helyes válasz a részedről nem ez volna, ugye. De semmi baj. Örülök, hogy ma is tanultunk valamit. Ha már használod, megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!