Hogyan lehet feldolgozni egy abortuszt es hogyan lehet elengedni egy magzatot akit az anya meg akart tartani de rakenyszerult erre a döntésre?
Nem ölted meg a gyerekedet, mert nem is volt még magzat sem! Nem az abortusz ellenzőkkel kell törődnöd, hanem gondolj arra, hogy a helyzetedben a gyerekeid érdekeire voltál tekintettel. Ha megszülöd, akkor nem tudtál volna neki elfogadható körülményeket sem teremteni. Csak mindannyian szenvedtetek volna.
Jól döntöttél. ezt tudatosítsd magadban.
Nekem is osszeszorul a szivem akarhanyszor abortuszrol hallok vagy olvasok, foleg miota edesanya vagyok. De abban az egyben biztos vagyok, hogy az ilyen helyzetektol es dontesektol ISTEN ovott meg. Mar fiatalon eldontottem, hogy komolyan veszem Istent es kikerem mindenbe a velemenyet. Eleinte nem volt konnyu mert nem mindig tetszett amit mond, de most latom, hogy nincs senki ezen a foldon aki annyire szeretné, hogy boldog legyek es jo donteseket hozzak mint Ő. Istentol kertem a hozzam illő hazastarsat is, es Ő megadta. Nagyon boldog házasságban élünk. Legtobb gyermek azért van abortusz által megölve mert nincs meg a biztos csaladi hatter. Te is valoszinuleg ezert jutottal erre a dontesre. Nagyon sajnalom, hogy ezen keresztul kellett menj, de én arra bátoritalak, bocsáss meg magadnak, hidd, hogy Fenntről is megbocsájtanak neked ha kéred.
Légy bátor, állj fel és kezdj el egy új eletet magával a SZERETETTEL. Ő az elrontott életekből is tud jót kihozni. Lukacs 23,43
Én csak egyet tudok ajánlani:ha legközelebb is előfordul egy ilyen helyzet,akkor inkább szüld meg és add örökbe.
És többieknek is ezt üzzeném,hiszen rengetegen várnak babára,örökbefogadó szülők.biztos,hogy ez is baromi nehéz döntés,de a lelkednek jobb,mintha megölnél egy magzatot.
És Bocsi,nem bántó szándékkal írtam!
Gondoskodj JO es megbizhato fog gatlasrol
Tanulj a hibadbol
nem fix nem jo kapcsolatban eloszor beszelgessetek ne agyba bujjatok
Szia sajnálom ami lett veled de leírom a hasonló történetemet.
2 éve terhes lettem az akkori barátomtól 19eves voltam meg akkor suliba jártam.
Barátom ahogy meg tudta szakitott velem . Szülei telefonon zaklatak eljottek hozzánk szüleimet fenyegettek ha nem lesz elvetetve akkor mikor megszuleitik elfogják perelni mivel anyum engem is korán szült 19evesen 2 éve pont az iker tesoimnak adott eletett igy 3 babat nem tudtunk volna nevelni anyagilag nem tudtak volna segiteni mivel baratom szülei ilyenek voltak....igy elvetettem hónapokig alig ettem ,lefogytam....szinte csont sovány voltam most van egy barátom akivel mar kicsivel tobb mint egy eve szeretjük egymást 😊 es boldog vagyok nem felejtettem el ami volt de tul lettem rajta (persze az abortuszt a volt baratomek fizettek " a pénz nem számít" mondattal csak ne legyen belole gyerek)szval idon belul tul leszel rajta de ez meg friss sajnos... 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!