Anyám el tudja érni legálisan hogy, elvetessük a kis babánkat?
4 éve vagyunk együtt a párommal, amit anyukám a kezdettől fogva ellenzett és gyűlöli a barátomat. Nekem elvileg nem lehetett gyerekem, meddő vagyok. De mégis sikerült teherbe esnem a szerelmemtől és megszeretnénk tartani mindenképpen a gyerekünket. Én idén érettségizem, a párom egyetemre jár és mellette dolgozik, illetve az ő szülei is támogatnának minket és nagyon örültek a gyereknek. Anyám kiakar tenni otthonról és mindenáron elvetetni a kicsit...Lakást már el kezdtünk keresni. Tudom hogy valahol igaza van anyunak és még fiatalok vagyunk de lehet én többet nem tudok teherbe esni és ez egy csoda...Van joga anyunak abortuszra kötelezni?
17 éves vagyok, januárban leszek 18. A barátom 19.
te, annyi hogy nem vagyok meddő...
Én anyum is utálja a párom a korkülönbség miatt.. Ma. Voltam dokinál
Aztmondta lehetséges hogy babánk legyen fiatal korom ellenére, csak a vizsgyálatokon ott kell legyen a gyám.. Elvileg.. de azt nem döntheti higy megtarsd vagy sem
Mivel van a gyereknek nagykoru szolülője ezért a nagyszülő nem szolhat bele..
Nem dönthet helyetted.
Ha pl. nem tartanád meg, vagy anyukád kezdeményezné ezt, akkor is lenne egy elbeszélgetés és (anyukáddal együtt) kérdeznék meg, hogy mi a döntésed.
Ha ott azt mondod, megtartod, akkor megtartod és mondhatna anyukád bármit.
Én azt mondom, hogy tarts ki 3 hónapig. Mire megszületik úgyis 18 leszel.
Csak annyit kell tenned, hogy nem mész abortuszra. Legyél erős!
Ha elvisz is a családvédelmishez, ott nyilatkozol, hogy te meg akarod tartani, és akkor a hivatalból kirendelt képviselőd majd ezt fogja támogatni. Fordítva is ugyanez lenne a helyzet. Nyilván, ha a pároddal mész, akkor az még egy plusz támogatás, pláne, ha látják, hogy dolgozik is. De még úgy sem szólhatnának bele, ha abszolút csórók lennétek, az a szülés utáni kör.
kitartás!!
ja persze elvileg meddo vagy
en meg elvileg szuz de gyakorlatilag??
Hogy a fenebe lehetnel mar meddo 17 evessen ne rizsaz mar itt hulyesegeket szerintem elvileg es gyakorlatilag sem tudod mi az a fog gatlas ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!