Anyám el tudja érni legálisan hogy, elvetessük a kis babánkat?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal, amit anyukám a kezdettől fogva ellenzett és gyűlöli a barátomat. Nekem elvileg nem lehetett gyerekem, meddő vagyok. De mégis sikerült teherbe esnem a szerelmemtől és megszeretnénk tartani mindenképpen a gyerekünket. Én idén érettségizem, a párom egyetemre jár és mellette dolgozik, illetve az ő szülei is támogatnának minket és nagyon örültek a gyereknek. Anyám kiakar tenni otthonról és mindenáron elvetetni a kicsit...Lakást már el kezdtünk keresni. Tudom hogy valahol igaza van anyunak és még fiatalok vagyunk de lehet én többet nem tudok teherbe esni és ez egy csoda...Van joga anyunak abortuszra kötelezni?
17 éves vagyok, januárban leszek 18. A barátom 19.
2014. szept. 22. 20:43
11/13 anonim válasza:
Miből fogjátok a babát eltartani? De nyílván nem kötelezhet rá az abortuszra.
12/13 anonim válasza:
nem tehet semmit. Tarts ki, mert ha elvetetnéd egy életre bánnád, főleg így, hogy ti , akiké a gyerek szerettétek is volna megtartani. Szerintem az egész életed " tönkremenne", annyira óriási lelkiismeret furdalásod lenne. Ez a legnagyobb csoda a világon, és hidd el olyan boldog leszel, mikor meglátod. Semmit nem tud tenni. Tegyen ki ha akar, a párod és szülei támogatnak, akkor biztosan be is fogadnak és majd mindent megtesznek az unokájukért. Ha a te anyukád meglátja, majd másképp látja a dolgokat. Ha meg nem, az az ő szégyene. Régen is sokan, sőt!rengetegen szültek 18 évesen. És nem 1 hónapja vagytok együtt.
13/13 anonim válasza:
ha dolgozik egyetem mellet a párod van pénz a gyerekeltartására jólteszed hogy megtartod. amugy meg nemvagy meddö mert akkor nem estél volna teherbe. Gondolom tévedet a nögyógyászod vagy a szervezeted nemvolt még rendesen kifejlödve ugyanis mé tinidzser kórba vagy 25 éves korig fejlödhet a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!