Aki a jövedelme (gyes, gyed, csp, tgyás, stb, tehát NEM munkahelyi jövedelem) mellett tud pénzt keresni (legálisan v. nem, nem számít), az a jövedelme hány százalékát tudja így összeszedni havonta?
Remélem, érthető a kérdés...
Én pluszmunkával a gyermeknevelési jövedelmemen felül annak több mint felét ki tudom szedni, az sztem egy nagyon szép összeg. Azért kíváncsiskodom, hogy lássam, tényleg jól jártam-e a plusz melóval.
Ha összeadjuk a gyedet és a csp-t, az kb 80, ezen kívül olyan 40-et keresek még (tanítok és fordítok). Tehát én is úgy a felét.
De így is nagyon nehéz...
Csak feketén tudja, mert ezen ellátások többsége mellett nem lehet munkát vállalni.
Hát kb 40-50 ezret tudok összeszedni, mert napi 2-3 órát tudok csak dolgozni. De ha menne több, akkor dupláját meg tudnám keresni.
köszönöm szépen
Igen, gondoltam, hogy csak feketén lehet, de itt nem adóbevallást kérek, és amúgy is anonim az oldal, azért bátorkodtam odaírni, hogy mindegy, hogyan szerzi a pénzt.
Én legálisan-illegálisan jutok hozzá. Én dolgozok, de a kliensnek a férjem cége számláz, így nekem név szerint semmi közöm az egészhez. A férjem cége adózik utána.
Egyébként nem Magyarországon élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!