Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan sikerült feldolgozni...

Hogyan sikerült feldolgozni hogy anya leszel?

Figyelt kérdés
Nem várt baba, de férjemmel megtartsuk mivel adott az idő és a körülmények is. Szerettünk volna gyermeket de csak 2-3 év múlva. 6 hetes vagyok. Most lesz 2 hete hogy megtudtam de még mindig pánikolok. Nem tudom még felfogni hogy anya leszek. Félek tőle az egész helyzettől az új élettől. Mások annyira könnyen veszik , kérdezgetem a kismamákat és csak pozitív válaszokat kapok. Akkor én mért érzek így? Bennem van a hiba? Akinek volt ilyesfajta állapota mennyi idő alatt múlt el? Egyátalán tudta élvezni a terhességét? Köszönöm
2023. júl. 19. 12:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is más az a félelem amit egy tervezett babánál érzel, mint mikor "becsúszik"
2023. júl. 19. 18:16
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

19-es, En honnan tudjam, te mitol felsz? En mondjam meg?

Az a baj, hogy csak igy kijelented a vakvilagba, hogy aki akarta meg szenvedett erte, nem fel.

Nem. TE nem felsz esetleg semmitol, nagyon szuper neked, de mas neveben ne beszelj :)

2023. júl. 19. 18:22
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
És mi a gond ha én kijelentem hogy nem félek.Jesszusom.Azoknak a nevében beszélek akiket ismerek.Te veszel itt mindent magadra ezek szerint és lázadsz.Nem ismeretlenek nevében beszélek.Ne lázadjunk jó? Félhet bárki nem irtam hogy nem🤷‍♀️
2023. júl. 19. 18:29
 24/36 anonim ***** válasza:
25%
Jobb lesz ha stresszelem magam a félelemmel? Nem.Így egészen nyugodtan állok mindenhez és bízom a legjobbakban.Kívánok neked is.
2023. júl. 19. 18:31
 25/36 anonim ***** válasza:
82%

Nem az a baj, hogy te nem felsz. Hanem az, hogy kijelented, masok se felnek, ha akartak a babat.

Ezt te magad irtad. Nem azt irtad, hogy az ismeroseid vagy te nem felsz, hanem nagy altalanossagban beszeltel, ezen mar nincs mit tovabb magyaraznod.

Az, hogy te igy meg ugy gondoltad, oke. De akkor legkozelebb tessek azt irni, amit gondolsz es akkor utolag nem kell magyarazkodni a hulyeseg miatt :)

Beszelsz itt nekem a lazadasrol, mikozben en csak a te hozzaszolasodat ideztem ujra es ujra. Te irtad, nem en.

🤣

2023. júl. 19. 18:39
 26/36 anonim ***** válasza:
20%
Oké rendben majd legközelebb megpróbálom magam jobban kifejezni hogy ha beléd futok mégegyszer ne köss belém.🙄
2023. júl. 19. 19:00
 27/36 anonim ***** válasza:
37%

10# vagyok. Megint látom összehordta a szél az érdekes emberkéket. Komolyan hányan írjátok még le neki,hogy mert nem tervezett volt?:D A kérdezőék 2-3 év múlva tervezték VOLNA,ami azt jelenti,hogy alapjáraton is szerettek volna családot,csak valami miatt picivel később, tehát vágytak rá! Nálam a nem tervezett azt jelenti,hogy sosem akartak volna és becsúszott és nem akarják megtartani,itt szó sem volt erről sem.

Aki meg azt írja,hogy aki igazán vágyna babára,az nem fél...persze:) Legalább ne osztaná a hülyeséget komolyan.

2023. júl. 19. 20:26
 28/36 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te meg fogalomzavarban vagy azzal, hogy tervezett, és azzal, hogy majd tervezett, akkor amikor a szülők is úgy gondolják. A második részével egyetértek. Évekig vártam az elsőre, de beszrtam. A második sem adta könnyen magát, hát nem mondom, hogy szemernyi félelem sincs bennem.
2023. júl. 19. 21:01
 29/36 anonim ***** válasza:

28#-as,27# vagyok. Nem vagyok fogalomzavarban,csak én ezt akkor is egy kalap alá veszem,ennyi. Azért mert mi évekig nagyon szerettünk volna,de még nem akartam a munkahelyemről se évekig eljönni,stb.,ezért vártunk. De már akkor napi téma volt mennyire szeretnénk már. HA akkor becsúszott volna,akkor is ugyanúgy féltem volna,mint akkor amikor 2,5 év küzdelem után jött össze. Akkor is megtartottuk volna és a legnoldogabbak lettünk volna,mivel terveztük,csak a munkahely miatt toltuk.

A másik oldal egy ismerősi pár,nekik nemhogy 2-3 év múlva nincs,hanem ha becsúszik is elvetetik, mivel egyáltalán nem akarnak gyereket,fiatalon is így gondolták,most 40-esen is. Na itt már tényleg nem tervezett lenne.

Viszont egysejtű nem vagyok, értem mit jelent a tervezett,nem tervezett. De ezt a kettőt akkor se hasonlítanám össze. Mert itt sokan úgy dobálóznak,hogy nem tervezett,meg nem fogja szeretni kb. Ilyen marhaságokat.

2023. júl. 19. 21:40
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont az mutatja, hogy jó anya leszel, hogy most teljes a zavar benned. Félelmetes az egész, csak az kisember fejlődik benned. Majd ahogy jönnek a vizsgalatok, érzed ahogy mozog, ki fog alakulni az a jó érzés amitől élvezni fogod. Kívánom a legkobbakat:)
2023. júl. 19. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!