Hogyan sikerült feldolgozni hogy anya leszel?
Azert erzel igy, mert nem tervezett volt a baba, de a kezdeti sokk utan ez jo esellyel el fog mulni.
Amugy ha ez segit, nekunk tervezett volt es mar 3 honapos a kisfiam, de meg mindig nehezen hiszem el, hogy en most anya vagyok…:D
Mondjuk mi nagyon vartuk, de nyilvan azert mi is feltunk a ferjemmel, hogy mi lesz, hogy lesz. Ez egy uj helyzet mindenkinek.
"Mások annyira könnyen veszik , kérdezgetem a kismamákat és csak pozitív válaszokat kapok"
Ez azért vsn mert az esetek többségében tervezett a teherbeesés.
Aki nem akar terhes lenni/ babát védekezik, vagy elveteti.
Így h nálatok "becsúszott" nyilván nem ugyan úgy érzel mint az aki vágyott rá.
Majd az idő megoldja, vagy nem
5-os vagyok. Ja igen, teljesen tudok azonosulni azzal, amit a 3-as mond. Csak csinalom a dolgom, alkalmazkodok a babamhoz, olyanok a napok, amilyenek. Menet kozben belejon az ember.
Pedig nalunk azert a reflux az elegge ranyomja a belyeget a dolgokra, sokat bukik, sokat szenved, de menet kozben nem tudsz ezen gondolkozni.
Csak csinalod es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!