N álatok is történt ilyesmi vagy csak én vagyok rossz anya? nem tudom feldolgozni, hogy miattam a figyelmetlenségem miatt sérült meg 10 hónapos babám?
Nem történt nagy baleset de engem nagyon felzaklatott.
Oda csuktam a kezét az ajtóhoz,én pont telefonáltam,nem figyeltem oda is, picit vérezni kezdett neki de nagyon kicsit csak a bőre letépődött
Igyal meg egy pohar bort es vegyel be dupla adag magneziumot, akkor talan megnyugszol. A megneziumot ki is hagyhatod 🤣
Lesz ez meg igy se. De be fogsz csavarodni, ha mindent ennyire tulreagalsz, illetve a gyerek is. Mert nagyon sokszor ha tortenik valami kis baleset, elso korben a szulok reakciojat nezik. Aztan ha latja a panikot az arcodon, nyilvan o is elkezd uvolteni, pedig nem is fajt neki a mittudomen, eses.
Persze kivetelt kepeznek a tenyleg fajdalmas balesetek, az mas.
De nagyon sokszor a szulo miatt panikol a gyerek is.
Egyszeruen nem tudsz mindig figyelni; ezek a dolgok olyan gyorsan tortennek, hogy nem lehet mindig megelozni oket.
Azért az ajtóba csukás nem játék, főleg egy telefonálás miatt. Ennel jobban is lehet figyelni , el ia torhetett volna neki.
Persze történhet kisebb baleset, de azért muszáj figyelni.
Kocsi ajtót csuktam rá, de úgy hogy előte még kicsit el is húztam a kezét és így is sikerült, az volt a szerencse pici volt az ujja és pont a résbe zártam, kb nem is érezte, de én majd meghaltam az a k@rvaaa
kocsi lezárt és ilyenkor be kell mászni és úgy lehet kinyitni.
Ezen problémázol?!
Akkor le sem írom az én gyerekeimmel mik történtek már (1.5 illetve 4 évesek).
Eddig csak 4x jártuk meg a sürgősségit velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!