Kettö gyermekem van, egy 10 hónapos és egy 4 éves, nem tudom miárt de megint elkezdtem azt érezni hogy milyen jó lenne terhesnek lenni, pedig nemigazán szeretnék 3. babát. Normális ez az érzés?
igen, ismerős nekem, is, mi most a negyediket várjuk, olyannyira belejöttünk :-)
szeretek várandós lenni, minden nyűgével együtt
olyan jó visszagondolni is rá :-)
ha nagyon vágysz rá, és az anyagiak is engedik, akkor miért is ne?
jó a nagycsalád,de rengeteg türelem, megértés és tolerancia szükséges hozzá :-)
Nekem nem múlt el a harmadik után, sőt, elhatalmasodott rajtam, hogy soha többé nem élhetem majd át.
már most rendezgetem a fejemben, hogy ez az utolsó, élvezzem ki minden pillanatát, még azt is, mikor a wc mellett görnyedek fél napja :-)
ne küzdd le, mert később még rosszabb lesz, meg fogod bánni, hogy nem vállaltad be :-(
Szia! Én a harmadikkal vagyok 25 hetes km.Nagyon élvezem minden pillanatát,főleg mert szerintem már nem lesz több babám.35 éves vagyok, később már öregnek érezném magam(bocsi senkit nem akartam megbántani).Aztán soha nem lehet tudni:)!
Az én gyermekeim 8 és 6 évesek és már nagyon várják a kis tesót.Jó látni őket ahogy örömködnek minden uh fotónál, és ahogy simizik a hasam az páratlan értés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!