Milyen érzés terhesnek lenni?
Nem féltitek a picikét,h megütitek véletlen? Milyen érezni h már van babátok aki már ott növekszik bennetek?:)
Csak érdeklödök,még fiatal vagyok:)
Leírhatatlan:-) Én nagyon vártam már, de még mindig nem fogtam fel, hogy babám lesz.-) Mozog a pocimban, ami nől, és ez nagyon jó érzés: Beszélhetsz hozzás, simizheted, ez is jó.-) De nagyon nagy felelősség, hisz megszületik nemsoká, és a nap 24 órájában vele kell lenni, etetni, altatni, fürdetni, és ez nehéz. Én még most is félek tőle, pedig már majd 30 éves vagyok:-)
Féletni nem kell, jó helyen van, de meg kell szokni a pocit. Én pl odacsuktam az ajtóval, mert beakadt a hasamba:-) Szóval szeritnem a vilgá legszebb és legcsodálatosabb dolga az állapotosság és az új jövevény, de nem csak az embernél, minden állatnál is:) De azért még várj vele, mire átlátod, mivel is jár a jövőben mert egy életre szóló felelősség és döntés.-)
félelem és boldogság érzése együtt nekem, félek h jó anya leszek-e, egészséges-e a babóm, és naon jó érzés mikor rúg,vagy láttod uh-n a kis életet
rossz mikor rosszul vagy, mert hányingered van,leesett a vérnyomásod
fura érzés h az ember teste teljesen átalakul és egyben hihetetlen hogy egy új élet van benned!!
Nagyon jó érzés, főleg, amikor érzed a mozgását! :-)
A hányinger és hasonlók nem éppen kellemesek, de kárpótol az a tudat, hogy a kisbabánk növekszik odabent.
Persze állandó aggódás is, hogy biztosan minden rendben van-e, stb, de mindig örömmel gondolok a kis pocaklakómra.
21 hetes kismami
Én személyszerint imádom,hogy a kisfiam még csak az enyém!:)
Aggódom,persze,de csak annyira,amennyire még normális.
Sokat mocorog és ha rossz kedvem,megvigasztal.
24 hetes kismami
Egy hihetetlen csoda,ami mindenki mástól megkülönböztet.Amikor elkezd táncolni a pociban a baba,akkor megszűnik minden,és csak nézem,ah hullámzik a hasam.Érzem,hogy mit csinál,hogyan fekszik,megmutatja hogy mit szeretne.Kimutatja,hogy kit/mit szeret és kit/mit nem...Akaratos,és az ő magzatburkát ne nyomja senki/semmi be,mert azt iszonyúan rugdosni kezdi.Az első mozdulatok csodásak,aztán megerősödik szépen én nődögél a poci.Ilyenkor minden nő sugárzik a boldogságtól...és nem is lehet máshogy megfogalmazni az érzést.Néha pokolian nehéz.,amikor rosszul vagy,amikor nehéz a poci,amikor egy újabb vizsgálat,de mindezt feledteti,amikor a kis pocak táncraperdül.Ez valami olyan,amit szavakba nem lehet fogalmazni.
Nálam nagy kérdés volt,hogy megtartom-e,de most már tudom,hogy mennyivel kevesebb lennék.
A legcsodálatosabb érzés a világon mikor hétről hétre tudod , hogy egyre nagyobb a pici manó a pocakban. Majd mikor megmozdul vagy látod ultrahangon a kis arcát .Nincs ennél jobb!!!
22hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!