Milyen érzés terhesnek lenni?
Milyen amikor rúg, meg ijesmikre lennék nagyon kíváncsi!!!
Meghallgatok mindenkit szivesen, mert nagyon éredkelne:)
Szia Niki vagyok!
38 hetes terhes.Első baba.Eleinte nem is tudtam (szerintem sokan igy vannak vele),hogy a rugdosás mocorgást érzem.De ahogy már tisztában voltam vele különös érzés fogott el hogy van bennem valaki.azota is folyamatosan rugdos,mocorog és nagyon sokat csuklik.Nagyon aktiv főleg este 9 ora után,de egész nap érzem.Néha már kellemetlen mikor megyek a héven vagy villamoson mert nem tudok hogy ülni.Néha azt érzem kiakarja rugni az oldalam főleg hogy mostmár elég nagy a gyerkőc.Néha annyira kitolja a hasam hogy szinte fáj.Párom is már elég rég látja amikor rugdos mert annyira látványos.Viszont mikor rárakja a kezét abbahagyja, érdekes!Én mostmár csak arra leszek kiváncsi milyen lesz amikor kinn lesz.Rólunk talán ennyit,ugy tudom sok kismamának nem adatik meg az hogy ennyire érezze babáját mert annyira lusta a gyerek.
Üdv:Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!