Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?
Mit szeretnék pontosan?
Egy lottó ötöst.
Egyébként meg pontosan azt, amit a többiek is írtak.
Az ő saját véleményüket olvasni,akár a lehetőségekhez képest társalogni a témában.
Semmi egyebet.
Lehet csak én nem emlékszem,de én nem kértem senkitől diagnózist. És azt sem mondtam hogy baj van. Személyes tapasztalatokat kértem, véleményeket.
Az hogy számításba vettem a leghosszabb kimenetelt is, az egyszerűen csak annak tudható be, hogy ilyen típus vagyok, még ha százalékosan eleg kicsi az esélye. De nem konkretizáltam semmit.
Szia
"Nekem is 2 gyerekem van es egyiket se mutatta ki a digitális ilyenkor,"
Azt se tudod hogyhol tartasz a ciklusodba de 6 napja tesztelsz.
Orvoshoz nem mész mert az birzasztó,vérvetelt nem csinálsz mert az is tortura,más fajta tesztet nem veszel!
Tényleg mit szeretnél???
Ülsz otthon és rohadtul reménykedsz hogy terhes vagy!
Teóriakt gyártasz de a megoldásra nem vagy képes felnött fejjel!
Igen,legalább 5-öt feltöltök és minimum 30at fogok csinálni.
Mert nekem ez így jó.
Ne haragudj.
De ez kijött.
További szép napot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!