Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom hogy terhes vagyok-e...

Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]

2022. dec. 14. 18:11
 51/94 A kérdező kommentje:

Mit szeretnék pontosan?

Egy lottó ötöst.

Egyébként meg pontosan azt, amit a többiek is írtak.

Az ő saját véleményüket olvasni,akár a lehetőségekhez képest társalogni a témában.

Semmi egyebet.

2022. dec. 15. 10:50
 52/94 anonim ***** válasza:
38%
Nem kioktatni akartalak, de megakadt a szemem a butaságon. 2 gyermekes anya vagy, felnőtt nő! Tudnod kellene, hogyha úgy érzed, hogy baj van, akkor felkeresed az illetékes nőgyógyászati ambulanciát! Ott vesznek vért, megultrahangoznak és próbálnak segíteni rajtad. Te viszont pisilgeted a teszteket, ami lehet, hogy hibás, lehet, hogy nem. Lehet, hogy csík, lehet hogy nem csík. 5 oldalt teleírtál már a "szerintem" mantráddal. Egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni, hogyha bajt sejtet s dolog, akkor miért bagatelizálja el. Mint írtam (tényleg csak ismételni tudom magam), hiába lett a Julinak egészséges babája ilyen tesztekkel, nálad attól még lehet, hogy baj van. Senki nem tud írni neked semmit, mert ez annyi minden lehet. Igen, lehet hibás teszt, lehet kémisi terhesség, lehet méhen kívüli is. Nem tudjuk, a válaszolók között senki sem tudja. Menj el orvoshoz és ki fog derülni. Felőlen várhatsz is. Aztán jön a barna pecsételés, a kávé zacc, otthon rosszul leszel, mentő (talán a gyerekeid és végig nézik ezt), aztán ha szerencséd van, időben műtőbe kerülsz. Te mit szeretnél? Csak rajtad áll. Pisilgetés, meg gyakorizás helyett, inkább tényleg menj orvoshoz. Ez s lehető legésszerűbb és legjobb tanács. Szerintem jobb, mintha elkezdenék találgatni, nem? Ha nem találtam el, akkor így jártál.
2022. dec. 15. 11:00
 53/94 A kérdező kommentje:

Lehet csak én nem emlékszem,de én nem kértem senkitől diagnózist. És azt sem mondtam hogy baj van. Személyes tapasztalatokat kértem, véleményeket.

Az hogy számításba vettem a leghosszabb kimenetelt is, az egyszerűen csak annak tudható be, hogy ilyen típus vagyok, még ha százalékosan eleg kicsi az esélye. De nem konkretizáltam semmit.

2022. dec. 15. 11:11
 54/94 A kérdező kommentje:
*legrosszabb
2022. dec. 15. 11:11
 55/94 A kérdező kommentje:
De nekem is ismételnem kell magam. Elfogadom a véleményed és figyelembe is veszem. És nem is hoztam fel neked emiatt ellenérveket.
2022. dec. 15. 11:15
 56/94 anonim ***** válasza:
74%

Szia

"Nekem is 2 gyerekem van es egyiket se mutatta ki a digitális ilyenkor,"

Azt se tudod hogyhol tartasz a ciklusodba de 6 napja tesztelsz.

Orvoshoz nem mész mert az birzasztó,vérvetelt nem csinálsz mert az is tortura,más fajta tesztet nem veszel!

Tényleg mit szeretnél???

Ülsz otthon és rohadtul reménykedsz hogy terhes vagy!

Teóriakt gyártasz de a megoldásra nem vagy képes felnött fejjel!

2022. dec. 15. 11:21
 57/94 anonim ***** válasza:
39%
Akkor mit is szeretnél, ha nem diagnózist? Mert nagyon arrafelé tendál a dolog, hogy azt akarod, valaki azt írja, hogy terhes vagy. Szerintem is abban reménykedsz, hogy baba van, azért nem mész se dokihoz, se hcgre, mert szr lesz szembesülni azzal, hogy mégse. Így kitalálod, hogy terhes vagy, mert lassan emelkedett az előző 2 terhességnél is a hcg, de mivel halvány, neked az a sejtelmed, hogy az méhen kívüli. De persze orvoshoz nem mész. Buta egy teremtés vagy sajnos. Ezek a tesztek (akármennyire is szeretnéd), NEM pozitívak. Amelyik teszt pozitív, azon nem kell nagyítóval keresgetni a 2.csíkot. Ha szeretnéd tudni a választ, akkor tedd azt, amit az imént felvázoltam neked. De remélem még feltöltesz 5 tesztet, mielőtt elmennél egy hcgre kideríteni, hogy mi is a helyzet. Addig vergődj nyugodtan.😄
2022. dec. 15. 11:38
 58/94 A kérdező kommentje:
Rendben.
2022. dec. 15. 12:15
 59/94 A kérdező kommentje:

Igen,legalább 5-öt feltöltök és minimum 30at fogok csinálni.

Mert nekem ez így jó.

Ne haragudj.

De ez kijött.

További szép napot.

2022. dec. 15. 12:17
 60/94 A kérdező kommentje:
És irigyellek hogy te pedig nem vagy buta, hanem okos vagy.
2022. dec. 15. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!