Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?
Jézusom azért ez kicsit kemény amit tolsz kedves sokat válaszoló, ha ilyen halvány orvos még úgyse látna semmit, de ha egészségügyben dolgozol gondolom tudod, hogy 1000 miU/l alatt semmit sem látnak ultrahangon bárhol is legyen a baba.
A másik, hogy ilyen kioktató stílust nem tudom hogy engedhetsz meg magadnak, ezért tart ott az egészségügy ahol….Mindegyik ott dolgozó ilyen bunkó alpári stílusba nyomja….Felsőbbrendűnek hiszitek magatokat és ez nagyon nem így van.
Kérdező én írtam, hogy 6 nap alatt ennek erősödnie kéne illetve csatoltam teszteket, a mostani teszteden erősebbnek is látom, mikor volt az utolsó menzeszed?
Az utolsó mesi október 20.-án.
A fogamzásgátlót szedtem, de az utolsó levélnél azt vettem észre, hogy már a 3. Tabletta után borzalmasan rosszul voltam.1 hétig próbálkoztam, aztán abba is hagytam. Utána jelentkezett kis idő múlva 5 nap barnázás,nov 14-19ig. azt hittem megjön, de végül semmi nem lett belőle. És most itt vagyok, fogalmam sincs mikor kellene megjönnie.Hogy ami novemberben volt menstruációnak számít e, vagy sem. Úgyhogy január 26.ra foglaltam időpontot. Addig sok víz lefolyik a Dunán.
Köszönöm a válaszod.
Sziasztok!
A mai tesztjeim teljesen negatívak lettek.
Negatívabbak mint előtte.
Minden tünetem megvan tegnap óta ahhoz, hogy a napokban menstruáljak is.
Bízom benne hogy a legnagyobb rendben fog zajlani.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, kellemes ünnepeket kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!