Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?
Nem, akkor sokkal lassabban emelkedik a hcg. Nem duplázódik naponta.
Ezt csak azért tudom, mert a második gyermekemnél olyan lassan emelkedett a hcg, hogy azt hitte az orvos hogy méhen kívüli. Mert akkor is olyan korán éreztem a tüneteket, hogy tudtam hogy terhes vagyok, a teszt halványan de pozitív volt, de véreztem.
Aztán már itt rohangál mellettem. Ma reggel csináltam egy tesztet, de mivel óránként pisiltem éjjel, így semmi értelme nem volt a "reggeli elsőnek" ugyan olyan mint délután...
Legyen igazad.
Akkor nem kell aggódnom.
De még egyszer azt biztos nem csinálom végig amit a második gyerkőc gyerkőccel. Az a huza vona, vérvétel 2 naponta, matatás odalent, fájdalmas vizsgálatok. Inkább várok még. Rövid időn belül úgyis bebizonyosodik hogy mi a helyzet.
Köszi a válaszod.
Teljesen komolyan írtam hogy remélem hogy igazad lesz es tudomásul vettem a véleményed. És nem töltöttem fel egyszer sem ugyan azt a tesztet.
Amiket leírtál, annak mind tudatában vagyok.
Miért kell a kákán is csomót keresni?
Kezdem azt érezni hogy erre megy ki a játék.
De mivel a méhen kívüli terhesség valamelyest legalább fájdalommal jár,vagy vérzéssel, ami nekem jelenleg nincs, így nyilván az az utolsó lehetőség. Egyszerűen csak azt is szamításba vettem.
A nyafogást meg kikérem magamnak.
Akkor kérlek idézd azt a részt, ahol "nyígtam"...
Nincs semmi baj tartalmilag azzal amit írsz, inkább csak azzal ahogy...
És én azt mondom, ha szakmai dolgozó vagy és szakmai szemmel akarod nézni ezt akkor tedd. Ha szakmai segítség is kell, akkor mint ahogy említetted, el fogok menni orvoshoz.
Jelenleg "átlag" emberek véleményét kértem és kaptam.
Nem kértem viszont kioktatást, mégis jutott az is.
Nem lehet ezen a felületen egyszerűen csak beszélgetni, tapasztalatot cserélni anélkül hogy valaki ne kezdene el kismisét tartani?
Most is azt írom, hogy köszönöm a véleményed, mint ahogy köszönöm mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!