Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom hogy terhes vagyok-e...

Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]

2022. dec. 14. 18:11
 41/94 anonim ***** válasza:
100%
Ha méhen kívüli lenne akkor is erősödne, sőt elvileg akkor magasabb a hcg szint.
2022. dec. 15. 09:09
 42/94 A kérdező kommentje:

Nem, akkor sokkal lassabban emelkedik a hcg. Nem duplázódik naponta.

Ezt csak azért tudom, mert a második gyermekemnél olyan lassan emelkedett a hcg, hogy azt hitte az orvos hogy méhen kívüli. Mert akkor is olyan korán éreztem a tüneteket, hogy tudtam hogy terhes vagyok, a teszt halványan de pozitív volt, de véreztem.

Aztán már itt rohangál mellettem. Ma reggel csináltam egy tesztet, de mivel óránként pisiltem éjjel, így semmi értelme nem volt a "reggeli elsőnek" ugyan olyan mint délután...

2022. dec. 15. 09:17
 43/94 A kérdező kommentje:
2022. dec. 15. 09:23
 44/94 anonim ***** válasza:
100%
Akkor légyszíves, menj el a synlabba egy béta hcgre, ha neked ilyen sejtelmed van! A gyakori népe a nuku csíkos tesztjeidről NEM fogja tudni neked megmondani, hogy méhen kívüli vagy sem. De én tartom magamat ahhoz, hogy nem vagy terhes. Ezek negatív tesztek.
2022. dec. 15. 09:47
 45/94 A kérdező kommentje:

Legyen igazad.

Akkor nem kell aggódnom.

De még egyszer azt biztos nem csinálom végig amit a második gyerkőc gyerkőccel. Az a huza vona, vérvétel 2 naponta, matatás odalent, fájdalmas vizsgálatok. Inkább várok még. Rövid időn belül úgyis bebizonyosodik hogy mi a helyzet.

Köszi a válaszod.

2022. dec. 15. 09:50
 46/94 anonim ***** válasza:
18%
De te mondod, hogy méhen kívüli. 😅 Akkor menj el egy laborra és ha van hcg a szervezetedben, az megmondja a tutit. Nem, te pazarlod a teszteket és ugyanazt feltöltöd 20x. Én nem látok beléd, nem vagyok orvos, de SZERINTEM egészséges terhességed jelenleg nincs! Aztán az már a te butaságod leírásod alapján, hogy nyafizol a vizsgálatok miatt, holott méhen kívülire gyanakszol. Hátha tényleg baj van, szét reped a petevezetéked, aztán lehet bele is halsz. Nekem tök 8,hogy mit csinálsz, a te gyerekednek nem lesz anyja, ha a bejön a megérzésed. 😄
2022. dec. 15. 09:57
 47/94 A kérdező kommentje:

Teljesen komolyan írtam hogy remélem hogy igazad lesz es tudomásul vettem a véleményed. És nem töltöttem fel egyszer sem ugyan azt a tesztet.

Amiket leírtál, annak mind tudatában vagyok.

Miért kell a kákán is csomót keresni?

Kezdem azt érezni hogy erre megy ki a játék.

2022. dec. 15. 10:08
 48/94 A kérdező kommentje:

De mivel a méhen kívüli terhesség valamelyest legalább fájdalommal jár,vagy vérzéssel, ami nekem jelenleg nincs, így nyilván az az utolsó lehetőség. Egyszerűen csak azt is szamításba vettem.

A nyafogást meg kikérem magamnak.

2022. dec. 15. 10:11
 49/94 anonim ***** válasza:
18%
Nem keresem a kákán a csomót, de egészségügyi szakdolgozóként én szakmai szemmel azt tudom javasolni mindenkinek, akinek van valami gyanúja, menjen el orvoshoz és vizsgáltassa ki magát! Mi van, ha igazad van? Elbagatelizálod, aztán azért fogsz nyafogni. Miért kell itt nyígni? Miért nem lehet orvoshoz fordulni, ha úgy érzed, hogy baj van? Mint írtam neked, ne nekem legyen igazam, mivel nem látok a jövőbe és orvos sem vagyok, hogy ezt megítélhessem! Én úgy tapasztaltam, hogy a méhen kívülinél azért igaz, hogy lassacskán, de emelkedik a hcg. Aztán te írod, hogy amúgy a normális terhességednél is lassan emelkedett. Akkor miért is nem mész orvoshoz? Miért is nem mész hcg laborra? Nehogy kiderüljön tényleg valami is, biztosan előrébb vagy a 100. teszteddel meg gyk laikus anonim felhasználóival. Mit szeretnél hallani pontosan? Rajtad nem segít, ha tudod, hogy a Julinak pont ilyen tesztjei voltak.
2022. dec. 15. 10:37
 50/94 A kérdező kommentje:

Akkor kérlek idézd azt a részt, ahol "nyígtam"...

Nincs semmi baj tartalmilag azzal amit írsz, inkább csak azzal ahogy...

És én azt mondom, ha szakmai dolgozó vagy és szakmai szemmel akarod nézni ezt akkor tedd. Ha szakmai segítség is kell, akkor mint ahogy említetted, el fogok menni orvoshoz.

Jelenleg "átlag" emberek véleményét kértem és kaptam.

Nem kértem viszont kioktatást, mégis jutott az is.

Nem lehet ezen a felületen egyszerűen csak beszélgetni, tapasztalatot cserélni anélkül hogy valaki ne kezdene el kismisét tartani?

Most is azt írom, hogy köszönöm a véleményed, mint ahogy köszönöm mindenkinek.

2022. dec. 15. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!