Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom hogy terhes vagyok-e...

Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]

2022. dec. 14. 18:11
 21/94 A kérdező kommentje:
Igazából meglepi baba lenne ha lenne. Nem terveztük, de ha jön, szeretettel várjuk.
2022. dec. 14. 18:36
 22/94 A kérdező kommentje:
Elnézést az első válaszolótól, véletlen lepontoztam.
2022. dec. 14. 18:39
 23/94 anonim ***** válasza:
56%
Ertem. Probald meg a reggeli elso pisibol mert akkor a legkoncentraltabb. Ha az erosebb lesz akkor tuti van baba ha nem akkor sajnos nem tudom, de nem artana egy nogyogyaszt felkeresni vagy HCG vervetelt csinaltatni az eleg egyertelmuen megmondja mi a helyzet. Jelezz majd vissza hogy vagy. Ketlem hogy az osszes teszed szellemcsikos lenne… plusz en latom hogy van szinuk nem szurkek.
2022. dec. 14. 18:41
 24/94 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát.

Mindenképp írok a végkifejlettel kapcsolatban. Én is kíváncsi vagyok 😄

Orvoshoz majd januárban megyek. Addig azért már biztos lesz a teszt is ha van valaki odabent.

2022. dec. 14. 18:46
 25/94 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem azért nem vagy terhes, mert a hcg 2-3 naponta duplázódik. Egyértelműen látszania kellene a teszten, ha tényleg terhes. Ne ringassuk álomba a kérdezőt! Egy predictor teszt, hetente több ilyet töltenek fel ide, amit pozitívnak vélnek és mégsem áll fenn terhesség! Csinálj egy másik fajta olcsóbb tesztet. Ha terhes vagy, akkor az is halvány lesz. Ha negatív, akkor valószínűleg a predictor csapott be.
2022. dec. 14. 18:56
 26/94 anonim ***** válasza:
66%
Amit másodszor töltöttél fel,ott látom. A többin nem igazan.
2022. dec. 14. 18:56
 27/94 A kérdező kommentje:

Nem álmodozom ilyesmiről. Ha nem vagyok terhes, az is teljesen rendben van. Sőt.

De ha az vagyok, azért azt viszonylag korán szeretném tudni, csak amiatt, mert olyan veszélyes munkát végzek, hogy terhesség esetén azonnal abba kell hagynom. Csak ez az oka annak, hogy figyelek.

De januárig tutira biztos lesz. Addig meg igyekszem vigyázni magamra amennyire tudok.

(Lakatos vagyok)

2022. dec. 14. 19:08
 28/94 anonim ***** válasza:
90%
Csak nekem tűnik úgy, hogy a "kontrollcsík" mintha erősödne? Ez milyen teszt?
2022. dec. 14. 19:17
 29/94 A kérdező kommentje:
Gólyahír, meg van ott egy Gábriel, a prédikátort nem fotóztam bele, de az is csíkos
2022. dec. 14. 19:20
 30/94 A kérdező kommentje:
*predikator
2022. dec. 14. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!