Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?
Legyél kicsit pozitívabb.
Ne temesd ezt a pici emberkét ideje korán.
Majd az idő eldönti hogyan legyen.
Na most kicsit meglepődtem kérdező:) Elég egyértelmű a Facelle teszted viszont az idő eldönti jól mondod hogy mi lesz.Remélem minden jól alakul.Akkor úgy néz ki mégiscsak 2023 a babavárás éve lesz a számodra.Nálam is csak bekopogtat már:)Legyen Szép Ünneped és Boldog Új Éved kedves Kérdező!Ha van fejlemény írhatsz ide ha gondolod.Én drukkolok!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat, kívánom hogy mielőbb teljesüljön a kívánságod és babázhass.
Minden jót neked és kellemes ünnepeket!
Igen, nekem is ez volt gyanús. Több féle teszt volt, direkt több fajtát néztem meg. Gabriel, facelle,gólyahír,predi,stb. Két fajta teszt volt teljesen negativ. A david meg az xepil ...
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, nagyon bízom benne, hogy januárban minden rendben lesz az első vizsgálat alkalmával.
Kellemes ünnepeket kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!