Nem tudom hogy terhes vagyok-e, orvoshoz biztos hogy korai menni, de nem is akarok ilyen hamar... a tesztjeim pozitívnak tűnnek, de nem látom hogy erősödne a csík. Ti mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok a gólyahír és predi tesztekkel kapcsolatban?
2022. dec. 14. 18:11
31/94 anonim válasza:
Sose értem, inkább vesztek 20db olcsó tesztet, amin úgy kell bogarászni az eredményt, ahelyett hogy vennél 1db digitális clearblue tesztet. Az egyértelműen kiírja, hogy pozitív vagy negatív, előbbi esetében azt is, hogy kb mikor fogant. Életemben összesen 2 db terhességi tesztet vettem, 2 db ilyet, amit neked is javaslok. És amúgy 2 gyerekem van. :D
32/94 anonim válasza:
Szerintem kémiai volt.
Főleg azon a teszten látni, amit külön raktál be, hogy azonnal kijött.
33/94 A kérdező kommentje:
Nekem is 2 gyerekem van es egyiket se mutatta ki a digitális ilyenkor, ellenben a gólyahírrel vagy a gabriellel. Emiatt is veszem ezeket
2022. dec. 14. 19:34
34/94 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kémiai, igen. Gondoltam rá.
2022. dec. 14. 19:39
35/94 anonim válasza:
Szerintem ez mint a kontroll csík helye, nem szeretnélek megbántani, de ha terhes lennél 6 nap alatt folyamatosan erősödne a teszt főleg a predictor.
36/94 A kérdező kommentje:
Nem bántasz meg. Köszönöm a véleményed. Hasonló gondolatok kavarognak a fejemben.
2022. dec. 14. 19:48
37/94 anonim válasza:
39/94 A kérdező kommentje:
Felötlött bennem egyébként a méhen kívüli terhesség is, pont emiatt, hogy nem erősödik a csík a megfelelő ütemben.
2022. dec. 15. 07:02
40/94 anonim válasza:
37-es, pedig én nem gondolnám, hogy lassan erősödött. Rossz ezt olvasni, nekem egyértelmű pozitívnak és erősödésnek tűnik pedig :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!