Szia! Én bepofátlankodnék egy tanáccsal. Múlt hónapba próbálkoztunk az állítólagos ovu napon, számoltam innen a napokat vártam hogy mikor tesztelhessek. Voltak fura érzéseim fájt az alhasam mintha meg akarna jönni, utána olvastam hogy lehet beágyazódás. Utána tesztelgettem rengeteg pénz elment így főleg hogy negatívak lettek. Aztán elengedtem a dolgot végül késés után 3-4 nappal teszteltem és mind a két tesztem pozitív lett, nagy volt az öröm aztán hatalmas fájdalmakkal megjött :( Nem akarok senkit se megijeszteni meg téged se kedves kérdező :) tudom ilyenkor mindenki izgul hogy vajon sikerült e de én mondanám hogy a mensi késes után bőven elég tesztelni :) szurkolok nektek hogy az új éved áldott állapotba teljen:)
tegnapelőtt 11:05
2/17 anonim válasza:
Valahogy úgy lehetek. App szerint.
Én se nem tesztelgetek, se nem hőmérőzgetek, se nem ezen kattogok.
Majd ha késik, utána tesztelek.
tegnapelőtt 11:49
3/17 anonim válasza:
Ez nem beszélgetős fórum...
tegnapelőtt 11:49
4/17 anonim válasza:
A férjed, családod, barátaid már rád untak?
Sose tudtam mikor vna ovulációm, mennyi a hőm, meg ilyen fszsagok. Késett egy hetet, teszteltem, pozitív. Ennyi.
tegnapelőtt 12:10
5/17 anonim válasza:
Miért feltételezed azt hogy rá untak? Miért ne lehetne bármilyen kérdést feltenni….ha ő beszélgetni szeretne mert nyilván izgul azt nem te fogod eldönteni :) ha meg nem érdekel a kérdése akkor minek válaszolsz ? Sose értettem az ilyen embereket meg egyáltalán minek vagy itt fent ? Ha ő követni akarja az ovuját akkor kövesse meg a hőjét is
tegnapelőtt 12:44
6/17 anonim válasza:
De lehet itt is beszélgetni képzeld! :D
Ha zavar ne olvass.
Pár éve én is kiírtam egy ilyen kérdést csak 6.dpoval és egy olyan jó kis csapat verődött össze alatt... 980 oldalni (🙈) rövid beszélgetés. :P
tegnapelőtt 13:53
7/17 A kérdező kommentje:
Így van, miért ne lehetne beszélgetni itt? :)
Nem unt rám senki, csupán szeretnék beszélgetni olyan emberekkel, akik szintén hasonló cipőben vannak és sokkal jobb együtt izgulni. :)
Ovulációt pedig orvosi tanácsra kell követnem, mert ezzel együtt még 1 hónapunk van arra, hogy természetes úton sikerüljön a baba. Február végén lombikozni fogunk sajnos. :(
tegnapelőtt 14:36
8/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
6-os vagyok én a 35.dpon vagyok úgyhogy igencsak koros ide 🙈
De drukkolok neked is,hogy összejöjjön!!
Ma 7hetes
tegnapelőtt 15:11
9/17 anonim válasza:
Most mint 8as írok... :)
Én a 11.dpon teszteltem
Se anno már a 9 és 10 dpon is kimutatta egy 10es érzékenységű facelle teszt.
tegnapelőtt 15:14
10/17 anonim válasza:
elvileg én is valahogy úgy lehetek...pár nappal vagyok ovu után. bár mi nem mentünk rá konkrétan a baba témára, megszakítással szeretkeztünk. de nem baj, ha besikerül... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!