Van még valaki ma az 5. dpo-n? Van kedvetek beszélgetni?
Gratulálok neked! 🥰
Én szerintem megvárom a nem várt napját. 🙉 Csak olyan hosszúnak tűnik ez a várakozás.
N akkor remélem nektek is minél hamarabb sikerül! Az “aktív” próbálkozás előtt mi is megszakítással védekeztünk, mert mi sem bántuk volna ha besikerül. 🥰
Van már egy lányunk, de örülnék egy tesónak azért.😁 Neked mikor van a nem várt napja? Nekem jan.15
N
Nekem január 13. elvileg 🙉 Olyan hosszúnak tűnik még, pedig amúgy rohan az idő. Ez a várakozás az, ami a legjobban kikészít. Nem tudom te, hogy vagy vele.
Nekünk első baba lenne. 🥰
Amúgy elhiszem, hogy örülnél egy tesónak. Mennyi idős a kislányod? 🥰
Kérdező! Én csak a #7 kommented miatt írok. Drukkolok, hogy sikerüljön!🤞
Én is lombikra készültem. Szintén sajnos, mert nem akartam. Aztán az előtte lévő hónapban még ovum se volt. Pontosabban az egyetlen próbálkozás utáni pár napban biztos nem, tovább nem néztem, mert már mindegy. Aztán most mégis itt kiabál a kisfiam😁
A kislányom 4 éves lesz februárban :)
Hát igen, a várakozás a legrosszabb...amikor azt sem tudod, egyáltalán sikerült-e valami, de még 2 hétig nyugton kell lenned... :D
N
14-es köszönöm a drukkot! Jól esik ilyen siker történeteket is olvasni. 🥹🥹
N igen, aztán olyan csiga lassúak ilyenkor a napok. 🙉 Te hogy vagy? 😊
Én sem gondolom, hogy lenne valami. Már nem is merek ilyenekre gondolni.
18-as én is drukkolok neked! Te mikor tesztelsz? 😊
11. dpo-n fogok tesztelni, pénteken.
Eddigi terhességeimnél azon a napon már kimutatta, szóval úgy vagyok vele, hogyha aznap negatív, akkor van pár napom lelkileg felkészülni, mire megjön.
Én két veszteség után is azt mondom, hogy nekem jobb, ha korán tesztelek, pozitív, de elveszítem, mintsem bízom abban, hogy hátha sikerült és szembesülök azzal, hogy megjött.
Ha a 11. dpo-n negatív a teszt, akkor mire megjön addigra már beletörődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!