Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik évekig próbálkoztak a...

Akik évekig próbálkoztak a babával, van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Vannak gyerekeink( közös), 2 éve próbálkozunk a babával, eddig eredménytelenül. Rászántam magam, elmentem dokihoz, tejcsorgásra kaptam gyógyszert, azt mondta, hogy ezért nem esem teherbe. Szedem szorgalmasan 2x1 szemet. Ez már a 2.adag gyógyszer.

Valamit azonban észrevettem. Pl. Ovuláció után 3-4.napon már krémes folyásom van. Menstruáció előtt 1 nappal tojásfehérje szokott jelentkezni. Ebből tudom, hogy meg fog jönni. Igazság szerint pár hónapja figyeltem fel ezekre. Annak idején fogalmam sincs, hogy milyen folyások jelentkeztek ovuláció után. Ma az ovuláció utáni 4.napon vagyok, és sok krémes van ismét.

Van valaki közöttetek, akiknek a folyás ugyanúgy jelentkezett az ovuláció utáni időszakban, mint a nem terhes időszakban?

Ki hogyan dolgozta fel ezt a hosszú várakozást? Mi segített?

Kiderült, hogy mi okozta a gondot, amiért nem sikerült a baba? Én már annak is "örülnék", ha legalább kémiai terhességem lenne, de még az sem. (Volt már, az első gyerek születése után 2x, de akkor tudtam, hogy összehet)

2023. máj. 18. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Szia.

2 évig próbálkoztunk a férjemmel.

03.03 megvolt az első meddőségi konzultáció. Itt már számtalan kémiai terhességem volt, de soha nem jutottunk tovább 2-3 nap késésen, mindig megjött.

Március végén jött a sokk, pozitív teszt. Spontán összejött.

Jeleztem a Róbertben, hogy összejött úgy néz ki, lemondtunk minden időpontot.

Jött UH, vérvétel mindent rendben találtak, egyedül progi pótlás kellett.

Utána most, május 5 jött a fekete leves kerek 10 hetesen.

A baba nem élt, 8+2 körül állt meg.

Itthon spontán vetélés, fájdalmak, kínok testileg és lelkileg. Az a szerencsém hogy nagyon támogató férjem van és itthonról dolgozik így volt támaszom ebben az időszakban.

Majd 05.15 műtét, maradt benn szövet darab.

Nehezen dolgoztam fel, hogy ennyi ideig nem jött össze a baba.

Exemmel is próbálkoztunk anno 2,5 évig, de utólag már azt mondom ott szerencse volt, hogy nem lett baba.

Most viszont kemény volt lelkileg ez a két év.

A folyamatos pofára esés, negatív tesztek, vitaminok, ilyen por, olyan por mindent kipróbáltunk már.

Most idén hanyagoljuk a meddőségi intézményt, megadjuk a lehetőséget ismét a természetnek, folytatom a teát és inofolicot és hátha ismét összejön, csak meg is marad és egészségesen megszületik..

Ha nem, akkor jövő év eleje ismét meddőségi, idén már nem lenne erőnk hozzá.

Semmi komolyabbat nem találtak nálam, csupán pcos az is IR nélkül így érthetetlen miért nem akar összejönni/ megmaradni

K

2023. máj. 18. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon sajnálom! 😔

A legjobbakat kívánom nektek!

Én is szedtem méhpempő kapszuláa, ciklus tea, pcos tea, maca kapszula. De semmi haszna.

2023. máj. 18. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Én januárban kezdtem el szedni a Virág Natura pcos teát (napi kettő) és az inofolic prémiumot.

Utána sikerült a baba. Megpróbálom újra. Nyilván benne van, hogy csak véletlen egybeesés volt, de ezen ne múljon.

K

2023. máj. 18. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a meddőségi kezelések, amik előttem állnak nagyon megterhelőek lelkileg, nem szeretnénk ennek kitenni magunkat.

Ennyi a válaszom erre.

Mindenki maga érzi ilyenkor, hogy mi fér bele neki és mi nem. Te mennél tovább, mi nem tudunk lelkileg ezért nem is fogjuk erőltetni.

K

2023. máj. 18. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Még annyit hozzátennék hogy az, hogy ennyit szenvedünk érte és nem csak mi, még rengeteg pár, közel sem jelenti azt, hogy ez nem a mi utunk.

Családban van olyan, aki tizenévig szenvedett lombikkal stb végül örökbefogadott gyermekei lettek. Nekik így teljes a család és most így lett teljes az életük. Én sem fogok gyermek nélkül leélni, vagy így vagy úgy, de lesz gyermekünk, nem adjuk fel.

K

2023. máj. 18. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a 3.ra kellett várni, mivel a nagyok már felnőttek voltak, így sok időnk sem volt, ezért én mentem dokihoz.

Kiderült, hogy a férjem eredménye sem az igazi + még én is öltem őket, ez egy vizsgálaton derült ki, nem jutottak fel a katonák.

Vettem olyan síkosítót ami segíti a teherbeesést 8 hónap sikertelenség után, inszem előtt + lett a tesztem sajnos 7.héten elment.

Majd megfogant a fiam szintén a sikosító segítségével, már 4 éves.

2023. máj. 18. 13:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es! Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! Én ilyen vagyok, sajnos vagy nem sajnos! Próbáltam lazábbra venni, elengedi a dolgot, mégsem jött össze.
2023. máj. 18. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

És miért nem tudod lazábbra venni/elengedni?

2023. máj. 18. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!